Detalii noi ies la iveală în scandalul dintre MARIA CONSTANTIN şi MARCEL TOADER! La ce umilinţe o supunea omul de afaceri pe soţia lui la petreceri

D’ale vedetelor

Maria Constantin şi Marcel Toader sunt în plin scandal de divorţ, după ce bărbatul a acuzat-o pe cântăreaţă că l-a înşelat în mai multe rânduri, cu diverşti bărbaţi. Unii susţin că rupture era previzibilă de foarte multă vreme, deoarece relaţia lor era una tensionată în ultimul timp.

Prieteni ai celor doi spun că afaceristul şi cântăreaţa nu mai aveau o relaţie ok de mai bine de un an şi păreau mai străini ca niciodată.

Marcel o iubea enorm pe Maria, insa avea un stil autoritar in relatia lor! Ii placea sa controleze totul si nu ii lasa femeii posibilitatea de a alege. Problemele dintre ei erau evidente, culmea, mai ales la chefurile la care participau. Lui ii placea sa petreaca si era mai mereu in centrul atentiei. In schimb, sotia era mai retrasa si, in ciuda frumusetii, incerca sa treaca neobservata. Numai ca nu putea, caci Toader, de multe ori, in momentele in care era in mare forma, o ridica de pe scaun si ii spunea sa cante! Voia nu voia, artista se conforma, dar de nenumarate ori, am auzit-o ca ofta si spunea ca “nu mai suporta”! Ii era greu si, poate tocmai de aceea, a si renuntat sa mai iubeasca, au dezvaluit pentru wowbiz.ro apropiaţi de-ai vedetelor.

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *