Brandul premium Hugo Boss a ales ansamblul mixed-use Palas Iași pentru deschiderea primului magazin din afara Capitalei

Calcul la rece

Palas Iași continuă să se impună drept destinația de shopping regională care atrage branduri consacrate, în premieră pentru zona Moldovei și nu numai. Hugo Boss va fi noua destinație de fashion exclusivistă, ce va aduce produsele sale premium de îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii pentru bărbați, aproape de publicul din regiunea de nord-est a țării. Renumitul retailer va inaugura primul magazin din afara Capitalei la Iași, al patrulea din România.

Palas Iași este destinația preferată în materie de shopping din regiunea nord-est, atât pentru clienți, cât și pentru brandurile de top și se află într-un proces de reconfigurare, ce va conduce la actualizarea ofertei de branduri și servicii. Astfel, unul dintre liderii pieței premium de fashion, Hugo Boss, va deschide la Iași primul său magazin din afara Capitalei, pe o suprafață de peste 200 mp.

Iubitorii brandului Hugo Boss vor putea să se bucure de o experiență completă, pentru că în noua locație vor regăsi atât articole vestimentare pentru bărbați, caracterizate de standarde ridicate de calitate, croială excepțională a modelelor și durabilitate, cât și încălțăminte și accesorii. Piesele acoperă diverse stiluri, de la cel business, la cel casual, oferind combinația potrivită de elemente pentru o garderobă în ton cu aspectele vieții moderne.

„Hugo Boss este un brand foarte apreciat la nivel mondial, iar faptul că Palas Iași este prima alegere a acestuia de a-și extinde rețeaua în afara Capitalei reprezintă o certificare a maturității proiectului și a impactului pe care îl are asupra întregii regiuni. De asemenea, dorința noastră este de a le oferi ieșenilor acces la o varietate cât mai mare de branduri high end și de a le pune la dispoziție, în mod constant, noi experiențe de shopping. Și de această dată suntem convinși că Hugo Boss, marcă ale cărei articole se remarcă prin design și calitatea materialelor folosite va ajunge pe lista magazinelor preferate de clienții noștri”, a spus Oana Diaconescu, Head of Leasing IULIUS.

Hugo Boss este unul dintre liderii segmentului premium și de lux de pe piața globală de îmbrăcăminte și se concentrează pe dezvoltarea și comercializarea de modă premium și accesorii pentru bărbați și femei. Are sediul în Metzingen (Germania), iar la nivel global este prezent în peste 100 de țări.

Tot în acest an, în Palas Iași se vor inaugura alte patru locații în premieră pentru regiune.

Despre Palas Iași

Inaugurat în mai 2012, Palas Iaşi reprezintă cea mai mare investiţie de regenerare urbană din regiunea de nord-est a țării, în valoare de peste 310 milioane de euro. Situat în centrul Iaşului, Palas este primul proiect de tip mixed-use din România şi include: peste 270 de magazine, opt clădiri de birouri clasa A (peste 130.000 mp), un centru de evenimente cu patru săli premium, un hotel de 4*, restaurante și cafenele tematice, parc de 5 ha, carusel și alte facilități de timp liber, precum și cea mai mare parcare subterană din România, cu peste 2.500 de locuri. Prin mixul inedit și complex de shopping și entertainment, Palas atrage anual peste 20 milioane de vizite, inclusiv din Republica Moldova.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *