„Bocitoarele vesele” și „Peter Pan”, pe scena amfiteatrului Palas

Calcul la rece

\"\"Vineri, pe 29 iunie, gongul va bate la Amfiteatrul Palas de la ora 20.00, atunci când în scenă vor intra „Bocitoarele Vesele”. Spectatorii se vor distra copios la comedia după William Shakespeare, prezentată de Teatrul „Mihai Eminescu” din Botoșani. „Bocitoarele Vesele” a obținut patru premii la Festivalul Internațional de Teatru „Aplauzele de Aur ale Bucovinei” Cernăuți – 2017. Este un spectacol construit cu ecouri care vin de la daci, cu felul lor de a fi, cu îndeletnicirile lor, cu frumoasele lor cântece. Ideea principală este că tot ceea ce am moştenit noi din folclor vine tocmai din măreţia acestui popor.

Producție a Ateneului
Duminică, pe 1 iulie, de la ora 19.00, prichindeii și nu numai sunt invitați să descopere peripețiile lui „Peter Pen”. Spectacolul este o producție a Ateneului Iași, în regia lui Iulian Ioan Sandu. Alături de visătorul Peter Pan, micii spectatori vor descoperi personaje haioase, fioroase sau inocente, precum Wendy, căpitanul Hook, Crocodilul Tic-Tac, Scăfârlie și multe altele. Împreună cu aceștia vor porni spre o țară a visurilor și a întâmplărilor minunate, însă vor ajunge la concluzia că dorul de casă și de părinți este mai puternic și mai important decât orice tărâm de basm.

„Deschis la cultură”
Prețul biletului este 45 de lei pentru spectacolul „Bocitoarele Vesele” și de 25 de lei pentru „Peter Pan” și pot fi achiziționate de la Centrele Info Palas Mall sau online, pe site-ul www.palasmall.ro. Elevii, studenții și pensionarii beneficiază de un discount de 10%.
Amfiteatrul Palas este „deschis la cultură”, oferind publicului nenumărate spectacole dramaturgice, concerte și evenimente de divertisment.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *