Beyonce de România, disperată! Prietena ei a fost înjunghiată cu 20 de lovituri de cuţit: ”Vă rog din suflet!”

D’ale vedetelor

Beyonce de România este disperată şi are nevoie urgentă de ajutor! Una dintre cele mai bune prietene ale artistei a fost înjunghiată cu 20 de lovituri de cuţit şi e în stare gravă la spital. Mama fiicei lui Nicolae Guţă îşi imploră cunoscuţii să doneze sânge pentru ea.

Beyonce de România trece prin momente dificile şi nu mai ştie ce să facă. Artista a postat pe o reţea de socializare un mesaj prin intermediul căruia le cere cunoscuţilor ei să doneze sânge pentru o prietenă d-ale ei care a fost înjunghiată cu 20 de lovituri de cuţit.

”Vă rog din suflet! Prietena mea Cristina Lungu este in stare foarte gravă si are nevoie de ajutor! A fost înjunghiată cu 20 de lovituri de cuţit! Este o fata nevinovata şi tânăra! Are nevoie de sânge grupa A 2 pozitiv.. Este la Spitalul Bagdasar Arseni! Va rog distribuiti! Cine vrea sa ne ajute sa lase un mesaj in privat! Se poate dona orice tip de sange Sangele se poate dona din orice oras, mergand la spital si specificand ca vreti sa donati pt „Lungu Maria Cristina”, fiind internata la Bagdasar Arseni”, şi-a implorat Beyonce de România prietenii virtuali.

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *