Bârfe rare, vine un sezon tare. Ditamai milionarul, singur la spălătorie

Haz de necaz

Mare ne-a mai fost mirarea când l-am văzut, zilele trecute, pe ditamai omul de afaceri Viorică Dacu’ spălându-și mașina la Doi Băieți în Tătărași. Păi, marele mogul imobiliar a stat o oră jumate în spălătorie și și-a curățat interiorul mașinii cot la cot cu angajatul respectiv. Noroc că la jetul cu apă nu s-a băgat, că-și uda costumul. Dom’le, dar să fi ajuns la fundul sacului nea Viorică încât să fie nevoit să vină singur la spălătorie? Adică nu mai are nici măcar un argat pe care să-l trimită să-i spele mașina? Grele vremuri, complicate afaceri. După 90 de minute am cedat psihic și-am plecat. N-am apucat să vedem dacă i-a lăsat sărmanului de la spălătorie vreun leu ciubuc. Tura viitoare îi investigăm afacerile lui Viorică și vă spunem clar, negru pe alb, dacă e falit or ba.

Specialist în vorbărie, fapte pe sponci: Promitem că pentru numărul viitor facem un calcul matematic: cât timp petrece la televiziuni, radiouri sau la evenimente festiviste managerul de la coșmelia culturală din Tătărași. Care, apropo, nu se mai identifică doar cu Tătărașiul, probabil că directorului Andrușca Apopii consideră că e sub demnitatea sa să conducă o instituție culturală arondată unui singur cartier. Revenind la subiect. De mult timp n-am mai observat un om atât de obsedat de propria imagine publică. E peste tot, la orice oră din zi și din noapte Apopii are câte ceva de comunicat. Din păcate vorbele întrec cu mult faptele de la coșmelia culturală.

Oare chiar vrea să intre în politichie? Nu mai avem loc în orașul ăsta de-atâta fermieri. Vedeta ultimelor zile este nea Bazil Scurtu, fermier cu parale multe și afaceri prospere în domeniul agricol. Cantonat în nordul județului, spre Botoșani, nea Bazil a fost în centrul evenimentelor de la târgul fermierilor, dar a apărut în prim plan și la festivalul de vinuri. Că, deh, când ai purcoi de bani și te plictisești, înființezi niște culturi de viță de vie și-ți pui în minte că licorile tale trebuie să rivalizeze cu cele mai cunoscute branduri. Cică planul i-a și ieșit. Dar, oricât de bazat ar fi financiar, nea Bazil rămâne un tip cu arici la buzunare. Adică, cumpătat cât cuprinde. Ultimul gând? Se zice c-ar fi tentat să intre în politică. Hopa!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *