Bârfe haioase pentru zile frumoase. Bogdănuț ia încă un bănuț

Haz de necaz

Conferințe de presă, interviuri, apariții tv. Mister Bogdănuț Pițiguș a revenit de câteva zile în prim plan. Se laudă cu investiții în mașini electrice, în stații de încărcare, în birouri etc. Omul nu vrea să candideze nicăieri, ci pur și simplu își face reclamă la produse. Informațiile din piață spun că va investi puternic într-o nouă clădire de birouri în Păcurari și în extinderea parcului tehnologic pe care-l deține și pe care l-a închiriat americanilor de la Lir. Ăștia, cei mai mari angajatori privați din județ, îs în plină expansiune. Iar, Bogdănuț Pițiguș, ca orice om de afaceri versat, nu vrea să scape ocazia de a-i mai tapa de niște parale. Așa că le-a promis că le mărește parcul, le dă mai mult spațiu și, logic, le va lua mai mulți bani. Merge treaba!

S-au certat rău de tot: V-am tot zis, în ultimele săptămâni, că la liberarii din târg s-a rupt lanțul de iubire dintre prezidentul Costeluș și prezidentul mai mic Marusel. Foști camarazi în primăvară pentru a prelua total controlul partidului, Costeluș și Marusel s-au certat un pic, un perdaf, în vară, la alegerile generale ale liberarilor când unul l-a susținut pe Ourban și celălalt pe Vușoi. Ei, de-atunci o țin într-un scandal ce crește pe zi ce trece. S-a ajuns, cică, la faza înjurăturilor pe față. Pur și simplu nu se mai suportă. Ceilalți liberari din conducere nici nu știu ce să mai facă să-i împace. Adică, la câteva luni de la alegeri, primii doi oameni din filială sunt la cuțite. Curat blestem!

Secretele ies la iveală: Știam de mult, dar acum ni s-a reamintit lucrul ăsta. Unii dintre oamenii care află cele mai tari secrete ale afaceriștilor și politicienilor sunt cârciumarii. Patronii de restaurante și baruri sunt cei care dețin, probabil, cele mai ascunse secrete. Pentru că la ei se petrec multe din minunățiile din târg. Sau pentru că la ei în crâșme se povestesc, la un pahar de vin care dezleagă limbile, toate isprăvile petrecute în oraș. Am aflat, mai nou, top trei cârciumari care dețin tainele politicienilor. Unele dintre acestea sunt de-a dreptul devastatoare și le-ar putea curma carierele publice. Pregătim dezvăluiri de foc în edițiile viitoare. Rămâneți pe recepție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *