Bârfe din beci pentru zile reci. Amatorism la o companie cu pretenții

Haz de necaz

Debandadă totală la furnizorul de apă fierbinte în calorifere. Șefii de la Iași au mari probleme de imagine. Individul pe care l-au pus la marketing e total depășit de situație. Iar agenția din Bucale care trebuia să împartă „cașcavalul” către presa din Iași a bulibășit totul. Șefii de la apă fierbinte au reziliat contractul cu respectiva agenție și încearcă să rezolve totul repede-repede. Pentru că au niște înțelegeri nerespectate cu media ieșeană și totul s-ar putea întoarce împotriva lor. Și să le afecteze tare la imagine. Păi, ce faceți, măi băieți? Acum în plin sezon rece când aveți și probleme gârlă în furnizarea serviciului v-ați găsit să încurcați borcanele cu presa? Sau vreți să trageți de timp până la primăvară și să nu mai plătiți nicio publicitate?

A marcat banu’, i-a apărut comunicatu’: La un an și două luni de la reîmprospătarea mandatului de parlamentar, domn profesor Mitică s-a trezit din hibernare. Și cum credeți că a revenit în piața publică? Exact, a emis niște comunicate de presă. Dar pentru că la cât de slabe erau scrise și argumentate exista riscul să nu le preia nici nimeni, ce credeți că a făcut domn profesor deputat? Da, aveți dreptate. A băgat mâna în buzunar și-a plătit. Atât în media cât și în rețelele de socializare. Probabil s-au prins mai mulți de prin peneleu că domn profesor își ia indemnizația pe moca și l-au gâdilat, cât să-l trezească. Degeaba băieți, domn deputat își va ronțăi și ultimele luni de mandat în pace și tihnă, nu mai aveți ce să scoateți de la el. Nu mai are nicio capacitate de a convinge.

Sute de angajați, cu inima cât un purice: Belea mare, fraților. S-a întors Morticia la Hopera din târgul nostru. E deranj mare acolo. Bieții artiști speraseră că au scăpat definitiv de cucoana cu aere de mare vedetă. S-a întors și mai mânioasă și mai dictatoare fiindcă a fost alungată cu coada între picioare de la instituția soră mai mare din Capitală. La Iași a revenit să-și lingă rănile și să se reînscăuneze pe poziția pe care lăsase un pupil. Acum oamenii din Hoperă au două scenarii: fie, speriată, Morticia se va mai domoli, fie, rănită în orgoliul propriu, va deveni și mai periculoasă decât a fost. Doar timpul o să ne răspundă la întrebarea asta. Dar, totuși, e și o parte bună. Ambiția ei va face ca Hopera să revină la lumină după ce pupilul o îngropase de tot.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.