Bârfe cu poantă, scoase din geantă. Surprize-surprize pentru 2020

Haz de necaz

Acuma vă dăm jumate de bombă. Cealaltă jumătate în săptămânile ce urmează. Pe scurt, de câteva zile se vehiculează în târg că un partid important (nu spui care) va lansa, peste doi ani, în competiția electorală pentru fotoliul de șef al orașului un actual reftor de universitate (nu spui care). Deci, atât trebuie să vă notați: unul din actualii reftori va fi candidat la primărie în 2020 din partea unui partid important. Despre identitatea reftorului și numele partidului vom vorbi săptămânile viitoare. Totul este un mare secret despre care noi am aflat, dar am promis (jur pe roșu!) că-l mai ținem câteva săptămâni. Cel care ni l-a spus vrea să fie sigur că nu va fi deconspirat, așa că ne-a rugat să mai treacă un pic de timp până facem dezvăluirea completă. De-acord!

Se dă viteaz doar pe FB: Năuceală totală după ultima ședință de Consiliu Local. Nimeni nu știe ce să mai creadă despre Andrușca Postolaș, recent transferat la usereul local. La respectiva întrunire a votat când cu unii, când cu alții, când cu Puterea, când cu Opoziția. Nu se vede nicio direcție, nicio linie clară pe care alesul local s-o urmeze. Oricum, în plen e mai degrabă tăcut. Pe Facebook, acolo se dezlănțuie el și se dă rotund, mare opozant și disident. Din păcate, postările în online nu contează decât, cel mult, la impresia artistică. Dar avem așa o vagă bănuială că Andrușca nu prea mai aburește pe nimeni cu atitudinea asta duplicitară: una zice, alta fumează. Oricum, mulți îi prevăd sfârșitul politic, trecându-l drept o mare dezamăgire de 13%, atât cât a obținut la scrutinul din 2016.

Un părerolog mare în grad: Tare ne mai distrăm urmărind postările unui fost militar, mare gheneral, fost șef de garnizoană la Iași. Omul se consideră strateg, consultant, oricum un părerolog de soi, acum că a ieșit la pensie. Domn gheneral Bazil e prezent în emisiuni televizate (la posturi de nișă, cu audiență cât oamenii de pe o scară de bloc cu patru etaje), își dă cu presupusul pe Facebook, emite păreri despre mutările geo-politice. Ce mai, chestii dintr-astea uriașe pe care nici cu mintea nu le cuprinzi. Noi îl credem că se plictisește la pensia babană pe care o umflă lunar, totuși ar trebui să-și găsească ceva concret de făcut. De părerologi pe Facebook suntem sătui, îi avem noi pe clienții noștri. Hai liberare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.