Bârfe de vară, ediție rară. Iată ce-l leagă pe Flo Perjă de Iași

Haz de necaz

Nedumerire printre microbiștii ieșeni. Campionatul de fotbal e aproape gata, dar nu se știe care va fi soarta președintelui Flo Perjă, a antrenorului și a unei mari părți din echipă. S-a vorbit săptămâni în șir de negocieri secrete cu investitori pe cât de potenți financiar pe atât de secretoși. Până la urmă cică a fost doar o petardă de-a lui Flo Perjă, ca să mai aburească lumea din Iași. Întrebarea care se pune este dacă Perjă va continua în fruntea clubului ieșean. Surse demne de încredere zic că prezidentului îi surâde ideea. Salariul baban și vila de pe platou sunt două argumente irefutabile pentru a rămâne la Iași. Bun, să rămână, dar cu misteriosul investitor se mai aude ceva?

Se pregătesc de ședință cu berea în față, la terasă: Flăcăii ăștia tinerei ai liberarilor, care sunt în Consiliul Local, se agită mult, dar cam fără folos. Fac scandal pe Facebook, își sponsorizează postările doar-doar i-o băga cineva în seamă. Și nu prea îi bagă. Mai nou, am aflat unde își țin „ședințele” de grup. Cum unde? La crâșmă, bineînțeles. Acum, că a venit vara, chiar pe o terasă de pe pietonalul pe care l-au mult hulit. Păi, bine, fraților, așa vă pregătiți voi pentru ședințele în plen, la terasă cu bericioaicele în față? Nu am văzut să vă faceți selfie de la aceste ședințe, semn că vă e un pic de rușine. Hai, maturizați-vă și nu mai transformați în circotecă ședințele forului de conducere al orașului!

S-a săturat și vrea să plece: Auzirăm una tare de tot, cum că vicele de la primărie, alde Răducu, ar cam vrea să-și ia tălpășița. Nu, nu vrea să fugă din țară în Nemțalia, cum a mai făcut-o. Ci ar vrea să plece din funcția de înaltă demnitate pe care o ocupă la vârful municipiului nostru. Mai pe românește fie spus, cam ar vrea să demisioneze. Păi cum, Răducule, nu mai revoluționezi tu administrația locală? S-a terminat cu inovația, cu ideile futuriste, cu planurile ca-n Germănica? Omul cică e efectiv epuizat fizic și recunoaște că nu credea că poate fi un job așa de greu. Da, în opoziție, la flecăreală, era simplu. La conducere, dacă vrei să construiești, e cam complicat. Rămânem pe fază și vă ținem la curent cu planurile vicelui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.