Bârfe cu parfum, nu e foc fără fum. Se aude de-o revenire spectacol

Haz de necaz

O veste strașnică a străbătut, ca un trăsnet, filiala liberarilor din Podu ăl Roș, zilele trecute. Mai întâi ca o boare, apoi ca un vânticel pentru ca mai apoi să vină în rafală: Avoievodiței ar putea reveni. După momentul de uluială, toată șefimea de acolo a început să pună întrebări suplimentare: cum?, de ce?, de când? Iar răspunsurile au sunat simplu. Cică dosarul din instanță al lui Avoievodiței e subțire și s-ar lăsa c-o frumoasă achitare. În condițiile astea, Avoievodiței, supranumit El Însuși, și-a aruncat buzduganul care să-i prevestească întoarcerea. Multora le tremură pijamalele, doar puțini se bucură. Urmărim subiectul și vă ținem la curent.

Plătiți gras să stea degeaba: Pe grupurile de pe Facebook sunt niște microbiști ale căror postări ar trebui un pic investigate jurnalistic. Flăcăii ăștia fac trimitere la unii dintre futboliorii aduși astă vară în Copou. Cică ar fi niște ciurucuri aduse de peste tot care au niște salarii fabuloase. Unii dintre ei nu lustruiesc nici măcar banca de rezerve pentru că nu prind nici măcar lotul de 18. Și-atunci, întrebăm și noi ca profanii: de ce i-ați mai adus? E cineva care câștigă de pe urma aducerii acestor gloabe? La toate aceste întrebări ar trebui să răspundă, în primul rând, prezidentul din Dealul Copoului. Adică, coane, mare parte din bugetul echipei e din bani publici. Scoate cifrele și spune adevărul.

Postare cu schepsis: Cel mai mișto ne-a distrat o postare recentă pe Facebook a fostului reftor de la școala de doftori, mister Arăstoae. Omul nostru a văzut un film artistic în care o gagică, lobistă americancă, face în final pușcărie pentru binele general, pentru aflarea adevărului. Adică se sacrifică pe ea pentru binele celorlalți. Ei, mister Arăstoae, în postarea lui, s-a comparat într-un fel cu americanca din film. Acum, nu știm ce să înțelegem de aici. Ignorând latura patetică a postării și ținând cont că fostul reftor are o condamnare cu suspendare într-un dosar și o altă tot cu suspendare în altul, dar la prima instanță, la ce-ar trebui să ne așteptăm? Ciudată postare, grea interpretare. Așa că mai bine lăsăm timpul să lucreze și ne-om lămuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.