Bârfe cu miez, poantele aliniez. Lista-i gata cu doi ani înainte

Haz de necaz

E pur și simplu șocant. Nu vă dăm exact partidul la care s-a întâmplat asta, vă dăm doar știrea. Deocamdată nu are importanță denumirea partidului. Deci, în Iași, la ora asta, există cel puțin o filială de partid care are deja lista cu candidați pentru alegerile parlamentare din toamna anului 2020. Adică, nu doar că și-au luat de-o grijă, ci faptul că din 2016 și până acum doar la asta s-au gândit e înfricoșător. Și-atunci, ce pretenții să avem de la aleșii noștri, indiferent de culoarea politică? Cum să le stea mintea la muncă pentru comunitate, când ei se gândesc numai la cum ar putea să-și mențină privilegiile: salariile barosane și statutul social de înaltă clasă? Mda, mai strângem informații și revenim pe larg cu povestea.

Bani aruncați pe fereastră: Opera din Iași, aia unde artiștii urlă la spectatori, instituția de cultură condusă de Beatrix are, culmea, trei oameni la PR. De fapt, trei sinecuri, trei persoane rezolvate. Toți trei jurnaliști, unul apropiat de liberari. Cei trei pr-iști ridică sume interesante lunar. De ordinul miilor. De euro, zic gurile bârfitoare. Pare un moft ca o instituție ca Opera să aibă trei angajați la marketing în condițiile în care singurul lucru pe care-l fac e să afișeze, o dată la 30 de zile, programul lunar. Adică, nu-i nicio șmecherie. Mai ales că, de mult timp, Opera nu mai aduce nimic nou pe piața culturală a Iașului. Și-atunci la ce bun să ai trei astfel de posturi remunerate generos? Investigăm toată tărășenia și revenim cu răspunsuri ca la carte, ca să ne luminăm și noi și voi.

Frica păzește bostănăria: Activitate intensă în mediul virtual. Don Costello de la liberari a intrat în forță în noul an. Trimite comunicate, face comentarii, e agresiv la adresa Puterii. Ce mai la deal, la vale, pare implicat până în vârful urechilor. Ce l-o fi apucat? Cică pe la Bucale se vorbește serios de pedepsirea drastică a șefilor de filiale care nu scot rezultate bune la scrutinele din 2019, europarlamentare și prezidențiale. Și cum poziția lui don Costello e oricum fragilă, omului i-a intrat frigul în oase. Și nu e de la ger, ci de la gândul că ar putea pierde controlul filialei din Podu ăl Roș. A piedut filiala, s-a lins pe botic și de un nou mandat de parlamentar. Hopa, stați că asta-i nasoală de tot. Deci, iată de ce s-a activat don deputat. Ca să-și asigure liniștea și, odată cu ea, un nou mandat de deputat. Păi, bravos!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *