Bârfe câte trei, citește-le de vrei. Cu tupeu înainte!

Haz de necaz

Tupeul unora pur și simplu nu are limite. Într-o astfel de categorie se încadrează și Bazil Arăstoae, fost reftor la umefeu. Ei, acest doftoras s-a lăudat zilele trecute cu o conferință de bioetică. Cum? Adică tocmai el, cu vreo două condamnări la activ, e drept cu suspendare, pentru diferite matrapazlâcuri promovează o conferință care are în denumire ceva cu „etic”? Mda, pe asta se și bazează tipul ăsta de oameni, pe tupeul dus la extrem, până la limită. Își fac loc cu coatele și nu mai renunță pe veci la scaunele din față pe care le ocupă. Și-apoi ne mai întrebăm de ce pleacă românii din țară? Când ne-om curăța de astfel de practici, poate ne-om înscrie pe drumul cel bun. Acum să vedem cât mai durează, dacă curățenia ne mai prinde în viață.

Tehnici de manipulare online: Este foarte mișto ce se întâmplă în mediul online. Lupta politică se duce și în zona aparatelor de propagandă pe net și Facebook. Am început, oficial, inventarierea. Fiecare tabără din politichia locală are măcar 1-2 pagini de știri pe care le întreține și al căror conținut este, logic, rostogolit pe grupurile de Facebook cu zeci de mii, ba chiar cu sute de mii de membri. Traseul e următorul: acești pseudo-ziariști scriu știrea pe site-ul lor apoi o postează pe Facebook, în grupurile alea mari, ca și cum ar fi știrea unui organism de presă. Asta ca să-i dea, chipurile, aparența de credibilitate. Apoi, alți afafici dau „like” postării și pun si comentarii care de care mai laudative la adresa personajelor politice, subiecți ai știrilor. Acum facem recensământul acestor pagini, în curând vi-i dăm în vileag.

Anunț devastator pe Facebook: Am rămas efectiv șocați marți seara, să fi bătut orologiu orele 21, când am descoperit, pe rețeaua de socializare, o postare nouă de-a ex-senatoarei Miaela de la liberari. Ei, iar postarea asta avea doar 8 cuvinte. Atât. Iată conținutul ei: „fără viză în Canada de la 1 decembrie”. Și trei puncte de suspensie. Hopa! Doamna ex-senator, doar nu vă gândiți să faceți o nefăcută. Să emigrați definitiv. Păi, dacă plecați, noi cui rămânem? Cine mai are grijă de țărișoara asta, cine ne mai scoate la lumină? Vă implorăm, nu plecați! Știm c-o duceți greu, iar din senatoare ați ajuns iar profesoară, dar poate se întoarce roata și mai primiți vreo sinecură, ceva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *