ATMOSFERA DE CRĂCIUN S-A INSTALAT ÎN PALAS. BUCURĂ-TE DE SHOPPING ÎNTR-UN PEISAJ DE BASM!

Calcul la rece

S-a dat startul celui mai frumos sezon din an, iar ansamblul Palas este deja pregătit pentru sărbătorile de iarnă. Decorațiunile sunt inspirate din cele mai frumoase povești de Crăciun, ghirlandele luminoase au fost aprinse, steluțele strălucesc, iar brazii au fost împodobiți. Vino să ne bucurăm împreună de atmosfera de poveste!

\"\"

Când ne gândim la jucăriile copilăriei, prima imagine care ne vine în minte este cea a ursulețului de pluș. Fie că l-am primit cadou de ziua noastră când eram mici, fie a fost acolo încă de când ne-am născut, fie l-am așteptat pe Moș Crăciun împreună, ursulețul de pluș a reprezentat pentru mulți copii primul prieten pe care l-au îmbrățișat. Luna aceasta, la Palas, ursuleții de pluș au devenit spiridușii moșului și îi așteaptă pecei mici săse bucure de o atmosferă desprinsă din basme, iar pe cei mari să retrăiască cele mai frumoase amintiri din copilărie.

\"\"

De cum ajungi în Atrium ești întâmpinat de maiestuosul brad – vestitorul celui mai așteptat sezon, cel al cadourilor. Globuri strălucitoare, fundițe în culoarea oficială a Crăciunului, multe alte ornamente și luminițe sclipitoare dau viață bradului. La baza lui se află un grup de ursuleți de pluș costumați de spectacol, care aduc împreună fantezia circului și magia Crăciunului. Aceștia fac jonglerii, dansează și cântă dirijați de privirile încântătoare ale vizitatorilor, fac echilibristică pe elementele de decor și sunt înconjurați de fun mirrors și hula hoops. Animația este contactless, din grijă pentru siguranța admiratorilor.

Un alt brad, de această dată doar cu ursuleți de pluș, te așteaptă și la nivelul 1, iar miile de luminițe, decorațiunile elegante de catifea și stelele sclipitoare completează atmosfera sărbătorilor de iarnă.

\"\"

Și grădina Palas s-a îmbrăcat în haine strălucitoare, iar plimbările în parc vor fi deosebit de plăcute datorită arcadelor luminoase de pe aleile principale, dar şi zecilor de copaci şi stâlpilor îmbrăcaţi în beculeţe. Tot în parc vor putea fi admirate globuri strălucitoare supradimensionate și o cutie de cadouri de dimensiuni mari.

\"\"

În această atmosferă de basm, inspirația vine mai ușor atunci când ești în căutarea cadourilor pentru cei dragi, iar magazinele au pregătit o mulțime de surprize.

Nu am uitat nici de cel mai simpatic bătrânel. Palas îl ajută anul acesta pe Moș Crăciun să vorbească cu toți copiii. Stay close și fii printre primii care află vești de la Moșul!

Bucură-te de magia Crăciunului la Palas!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *