Atenție! Urmează postări cu un puternic impact emoțional și gramatical! Liberalii se atacă reciproc pe Facebook

Politică la patru ace

Scandal pe Facebook după alegerea lui Alexandru Muraru în funcția de președinte al organizației județene PNL Iași. Și, mai ales, după ce Muraru și-a exprimat public susținerea pentru premierul Florin Cîțu, în competiția internă din partid. Două doamne din partid, profesoara Mihaela Popa, fost senator PNL, și Monica Cristina Anisie, fost ministru al Educației, au picat într-o cursă gramaticală, dar și vitriolantă, cu înjurături ca la Bălțați, întinsă de consilierul județean Ovidiu Pricope (foto sus), liberal și el.

\"\"

Pe scurt, după ce Anisie l-a felicitat pe Muraru, cu o mică eroare gramaticală, eludând o virgulă, imediat a sărit pe tastatură Pricope, care i-a trântit fostei demnitare o înjurătură suculentă, lipsită de echivoc și cratimă.

\"\"

Vigilentă cu exprimările pe Facebook, fosta senatoare Mihaela Popa a replicat, cerându-i „domnului consilier județean Iași” să-și prezinte scuzele pentru situațiunea creată. Deocamdată, Pricope, fost candidat fără succes la Primăria Bălțați, pare a nu fi perceput încă mesajul imperativ. Oricum, atitudinea grosolană a acestuia față de o reprezentantă de frunte a PNL explică întrucâtva de ce în conducerea filialei ieșene nu a fost aleasă nicio femeie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *