ANTONIA, apariţie senzaţională la un eveniment monden! Vedeta a apărut fără sutien şi a reuşit să atragă toate privirile

D’ale vedetelor

Antonia a fost prezentă la cea de-a doua ediţie Elle Blogging Awards, cel mai stylish eveniment dedicat comunităţii online din România. Vedeta a ales o ţinută foarte sexy, uşor  masculină, formată dintr-o pereche de pantaloni şi un sacou decoltat, care i-a scos în evidenţă bustul generos.

Antonia a intrat LIVE special pentru cititorii CANCAN.ro, făcând o serie de declaraţii senzaţionale: „Chiar vorbeam cu Alex că nu am mai mers în vacanţă de mult timp. În relaţia noastră nu intervine monotonia, nu are cum atunci când există iubire. Cel mai romantic gest pe care îl face Alex pentru mine este să mă ajute cu copiii. Eu acum trebuie să plec fiindcă el este acasă cu ei, dar se descurcă foarte bine! Momentan nu ştiu dacă mă voi mărita anul ăsta, aştept întâi să rezolv cu fetiţa, cu Maya, apoi vedem. Chiar acum în curând mă voi duce la ea”.

Antonia a atras toate privirile cu ţinuta sa.
Antonia a atras toate privirile cu ţinuta sa.

Antonia a avut o copilărie frumoasă, însă limitată de reguli stricte impuse de părinţi. Mama artistei e însă foarte mândră că a reuşit să o înveţe pe fiica ei să fie o femeie independentă şi a dezvăluit că aeasta a câştigat primii bani ca babysitter, iar când a ajuns la 18 ani avea deja 12.000 de dolari în cont.

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.