Andreea Marin a dat în mintea copiilor! Cum s-a costumat de Crăciun

D’ale vedetelor

Andreea Marin (43 ani) este o femeie de succes şi mama unei fetiţe de 10 ani care îi înseninează fiecare zi. Andreea este implicată într-o multitdine de proiecte umanitare şi de acţiuni caritabile şi nu prea a avut noroc în sfera amoroasă. Lucrurile s-au schimbat, însă, în urmă cu câteva luni atunci când l-a întâlnit pe cel care îi este alături, un angajat al Ministerului Afacerilor Externe.

Andreea Marin, în rol de Moş Crăciun

Într-o apariţie recentă la un post de televiziune, Andreea a vorbit despre relaţia pe care o are cu noul ei iubit şi despre fericirea pe care o simte la gândul că l-a întâlnit pe cel care îi aduce lniştea necesară atunci când se aştepta cel mai puţin. Vedeta a adăugat că îi mulţumeşte lui Dumnezeu pentru şansa unei noi relaţii, dar nu a comentat prea mult pe marginea acestui subiect, dorind să păstreze viaţa de cuplu departe de lumina reflectoarelor. Andreea a povestit că îl consideră pe noul iubit fix ceea ce avea nevoie în momentele dificile prin care trecea, un fel de balanţă care îi aduce echilibru şi are rolul de a o ţine pe linia de plutire. Fosta soţie a lui Ştefan Bănică Junior a dezvăluit că va petrece trecerea dintre ani la munte alături de Adrian Brâncoveanu, căci acesta este numele celui care i-a readus zâmbetul pe buze.

„Anul acesta am primit un dar de la Dumnezeu. Aveam nevoie de o balanţă potrivită! Am avut un an greu, dar Dumnezeu şi-a întos faţa către mine. Am alături un om bun pe care mă pot baza. Nici nu mai aşteptam asta de la viaţă. Vreau să am mereu pentru ce să lupt”, a declarat Andreea Marin.

(sursa: Click)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.