Anamaria Prodan face furori cu noul ei posterior, mai bombat ca niciodată! Cum arată vedeta, după ce şi-ar fi pus silicon în fese

D’ale vedetelor

Anamaria Prodan ţine foarte mult la imaginea şi la felul cum arată, slăbind foarte mult în ultima vreme, iar acum este mulţumită de silueta ei. Marţi, impresara şi-a făcut apariţia la un eveniment, unde a surprins pe toată lumea cu noul look.

Vedeta a aratat specatculos într-o rochie de piele neagră, mulată pe corp, iar posteriorul este mai bombat ca niciodată. Unele persoane din preajma ei susţin că ar fi ajuns la o asemenea “performanţă“ datorită exerciţiilor de la sală, în special pentru muşchii fesieri, dar şi printr-o dietă corespunzătoare

Pe de altă parte, unele voci spun că, dincolo de sală şi dietă, Prodanca ar fi apelat şi la un estetician de la o cunoscută clinică din Turcia pentru a-i modela posteriorul. Oricum ar fi, Anamaria Prodan este foarte sexy şi se simte bine cu felul în arată.

\"\"

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf formează unul dintre cele mai frumoase şi mai unite cupluri din showbiz-ul nostru. Cei doi au dezvăluit, de curând, cum au reuşit să-şi păstreze relaţia şi să rămână uniţi peste ani, în ciuda dificultăţilor inerente. Cei doi au vorbit despre secretul căsniciei lor şi au dezvăluit cum reuşesc să păstreze vie iubirea.

\”Eu cred că respectul este cel mai important într-o familie şi faptul că avem atât de mulţi copii frumoşi şi cuminţi au făcut ca această căsnicie să fie atât de trainică şi un exemplu. Eu mi-am dorit foarte tare ca toţi copiii mei să fie independenţi\”, a declarat Anamaria Prodan.

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *