Acest român a cumpărat un coş plin cu alimente, iar în permanenţă a fost filmat de soţia lui! Ce a urmat l-a făcut celebru

D’ale vedetelor

Doi tineri au decis să ajute o familie sărmană şi au cumpărat un cărucior plin cu alimente. Cei doi au filmat momentul încă din magazin, s-au întâlnit cu băieţelul sărman şi i-au dat lui  tot ce au cumpărat, deoarece tatăl lui nu venise.

,,Uite, astea sunt pentru tine”, i-a spus femeia, la care copilul a întrebat:,,Tot? Vă mulţumesc!”. Băiatul a spus că se numeşte Samuel, are 11 ani şi locuieşte împreună cu părinţii şi fraţii lui doar într-o singură cameră. În timp ce îl aşteptau pe tatăl lui Samuel, care, după spusele băiatului căuta mâncare prin tomberoane, cei doi au pus alimentele în pungi. Când a văzut zahărul, copilul a spus:,,Trebuia să iei mai mult zahăr, fratele meu bea prea mult. Noi şi mâine suntem aici, până luni” . Samuel a fost atât de bucuros, încât le-a zis să nu punul sucul în şacose, pentru că vrea să bea din el.

Un bărbat şi soţia lui au făcut un gest impresioanant pentru un băieţel sărman.
Un bărbat şi soţia lui au făcut un gest impresioanant pentru un băieţel sărman.

Filmuleţul a apărut pe pagina de Facebook ,,Dăruieşte din inimă” şi din 24 februarie, de când a fost postat peste un milion de vizualizări şi peste zece mii de distribuiri.

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.