DELIA este în culmea fericirii! S-a întâmplat chiar astăzi, după ce şi-a dorit asta de mult timp!

D’ale vedetelor

Astăzi, cântăreaţa şi-a îndeplinit un vis la care se tot gândea de ceva vreme, iar fanii ei sunt în culmea bucuriei! Delia a lansat single-ul “Verde Împărat”, piesă compusă de artistă şi produsă de ea împreună cu Alex Cotoi. Piesa a fost cântată în premieră la show-ul “Psihedelia” de anul acesta de la Sala Palatului, eveniment sold out care a avut loc 3 zile la rând. Videoclipul pentru “Verde Împărat” a fost regizat de Alex Ceauşu cu care Delia a mai colaborat pentru “1, 2, 3, 4” sau “Rămâi cu bine”.

“Primăvară… Vară… Toamnă… Verdele s-a copt şi s-a-mpletit coroană. Profeţia s-a împlinit. S-a făcut împărat aşa cum a făgăduit şi lângă el m-a chemat. Începând de azi, am verde-mpărăţie cu apele-i vii şi păduri fantezie… Vrei să visezi? Deschide ochii şi gândeşte-te la mine. Când păşeşti pe potecă, spune atât: sunt verde ca tine”, a spus Delia.

Delia a lansat anul acesta “Rămâi cu bine” cu Macanache, o colaborare inedită care s-a bucurat de aprecierea publicului şi care are aproape 30 de milioane de vizualizări pe YouTube. De asemenea, artista este featuring şi pe single-ul The Motans – “Weekend”, care a fost locul 1 pe radio şi TV în România, cu peste 22 de milioane de vizualizări.

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *