Andreea Marin și-a speriat fanii. Și-a pus pe față o mască SF. Vezi pentru ce

D’ale vedetelor

Andreea Marin ar face orice pentru a fi tânără și în centrul atenției. Ultima sa soluție prin care combate ridurile și cearcănele i-a speriat pe urmăritorii de pe Instagram și a stârnit reacții cât se poate de diverse în rândul acestora.

Andreea Marin este una dintre vedetele care este dispusă să investească mari sume da bani și la fel de multă energie în tot felul de tratamente care promit un ten luminos, lipsit de riduri și o piele ca de bebeluș. De această dată, \”zâna surprizelor\” a mers puțin cam departe și a reușit să își sperie fanii în urma fotografiei pe care a încărcat-o pe pagina personală de Instagram. În instantaneu, Andreea poartă pe chip o mascp luminoasă, care îi crează un aspect bizar. Din fericire, a luat în calcul posibilitatea ca fanii să reacționeze negativ și a ținut să precizeze care este rolul acesteia printr-un scurt text, alăturat pozei.

\"\"\”Ceea ce vedeți în imaginea desprinsă parcă dintr-un film SF este, de fapt, o mască facială pe care mi-am propus să o încerc. Înseamnă fototerapie 3 în 1: cu infraroșii, LED și galvanoterapie. Nu simti disconfort, ci o stare de bine, de relaxare\”, a explicat Andreea. Prietenele sale virtuale nu au fost încântate de soluție așadar i-au scris comentarii cât mai diverse. \”Am auzit că sunt multe riscuri la cancer cu toate astea, Andreea ai grijă de tine și de sufletul rău\”. Vedeta a răspuns mesajelor și a risipit temerile femeilor care au contestat tratamentul practicat de ea. \”Dacă aveam o asemenea temere, normal că nu foloseam masca pe pielea mea. Pe de altă parte, efecte secundare există pentru orice, chiar și soarele ne pune în pericol, precum știți\”, a replicat Andreea Marin.

(sursa: Click)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *