Young at any age! Descoperă colecțiile din magazinele Palas și fii fabuloasă indiferent de vârstă!

Calcul la rece

Primăvara aceasta este despre femeile frumoase, încrezătoare și, mai ales „Young at any age”. Și cum vârsta e doar o stare de spirit, fii mereu splendindă, plină de viață, jovială și continuă să îi inspiri pe cei din jurul tău, iar pentru un look impecabil, fă o vizită în magazinele din Palas. Totodată, pentru a-ți păstra spiritul mereu tănâr, fii deschisă și la experiențe noi, așa cum sunt și personajele campaniei.

La Palas, primăvara începe cu o invitație lansată femeilor de a se simți tinere la orice vârstă, puternice și nonconformiste. Iar pentru a le sublinia frumusețea, brandurile au pregătit colecții vestimentare ce includ piese esențiale de zi cu zi, articole statement, care să îmbine armonios confortul cu eleganța și bunul gust, dar au și reduceri. Și pentru că o femeie poate fi în aceeași zi mamă, soție, profesionistă, iubită, prietenă, își poate urma pasiunile și multe altele, are nevoie de ținute care să se potrivească tuturor rolurilor. Astfel, indiferent că ai o întâlnire de afaceri, iei masa în oraș sau mergi după program la cursul de pictură, poți opta pentru un costum cool, de inspirație masculină, format din pantaloni și sacou cu care nu ai cum să dai greș. Totodată, pantalonii cu croi larg, te vor face să te simți feminină, indiferent că ai 20 sau 50 de ani. Orice ținută poate fi scoasă din anonimat cu o rochie, bluză sau tricou cu mâneci bufante, așa că vei fi cool atât la job, cât și la ieșirea cu prietenii. Și piesele mini în nuanțe puternice revin în tendințe și te vor încărca cu bună dispoziție ori de câte ori le vei purta și îți vor amplifica înclinațiile artistice. Pentru un look care să iasă în evidență, indiferent de siluetă, alege rochii și fuste transparente, care pot fi asortate cu o pereche de colanți. Dar pentru că orice ținută trebuie însoțită de o bijuterie care să-ți exprime personalitatea, brandurile din Palas au pregătit colecții spectaculoase.

Oricare ar fi stilul pe care îl adopți, la Palas găsești articole vestimentare care ți se potrivesc și care te pun în valoare așa cum ești – delicată și totuși atât de puternică, romantică și misterioasă, aceeași și mereu alta.

Ținute speciale, pentru femei speciale, la Palas!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *