Vești dramatice de pe frontul Autostrăzii Moldova. Cătălin Urtoi și Adrian Covăsnianu, doi moldoveni cu poftă de autostradă spre vest

Râs cu plâns

Activistul Cătălin Urtoi transformă fiecare deplasare la București într-o adevărată relatare pas cu pas. Citindu-i postările, ai zice că ieșeanul se află în mijlocul unei aprige lupte pentru A8, doborând cu fiece clipă noi și noi obstacole în calea mult prea discutatei șosele transcarpatice. „23.15…. Am plecat spre București. Mâine la ora 9.00 OPERATIVĂ la Ministerul Transporturilor (…). Începe operativa la Ministerul Transporturilor (…) Am ieșit din operativă. Domnul Ministru a ridicat problema A8, mai exact tronsonul Tg. Neamț – Iași – Ungheni (…). Suntem la Comisia Transporturi – Camera Deputaților (…).  În câteva minute începe OPERATIVA la Ministerul Transporturilor”, sunt doar câteva dintre știrile lui Urtoi care ne țin cu sufletul la gură. Totuși, cavalerul autostrăzii obosește și el, drept pentru care zilele trecute a reușit să mai posteze, epuizat: “Ne-am retras la hotel pentru masa de prânz… La caserolă”.

Urtoi (cel din spate, pamflet): Adiță, după mămăliguța asta ca la mama acasă, ce bine ar merge o OPERATIVĂ la berăria din colțul ministerului!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.