Laura Crow, o tânără de 28 de ani din Marea Britanie, suferă de o boală rară care o face să leșine în timp ce face sex

D’ale vedetelor

Laura Crow, o tânără de 28 de ani din Marea Britanie, suferă de o boală rară care o face să leșine în timp ce face sex. Femeia a fost diagnosticată cu sindromul de tahicardie ortostatică posturală în 2011, după ce a născut primul copil.

Din cauza bolii, inima Laurei bate în mod obișnuit de 110 ori pe minut, în timp ce un ritm cardiac normal are doar 70 de bătăi. În cazul unei activități intense însă, ritmul ajunge și la 180 de bătăi și o face să leșine.

Acest sindrom o face să leşine şi atunci când nu doarme destul, când râde, când face exerciţii sau orice activitate care îi crește ritmul cardiac. Tânăra și-a pierdut cunoștința și în timpul partidelor de sex cu soțul ei, scrie The Sun.

De fiecare dată când fac sex, există o șansă de 50.50 să leșin. Asta se poate întâmpla oricând și oriunde, însă în cazul acestei boli gravitația are un cuvânt important de spus. Singurul mod în care pot rezista este în poziția misionarului.

Prima oară când s-a întâmplat a fost un șoc puternic pentru amândoi. Ben (soțul femeii – n.r.), este foarte supărat din cauza asta. Când mă trezesc văd că este deprimat, deși nu continuă niciodată după ce îmi pierd eu cunoștință. Nu știu nimic din ce se întâmplă după ce leșin și îmi dau seama că este o experiență traumatizantă pentru el. din fericire, nu ne afectează relația. Nu știu ce m-aș face fără sprijinul lui”, a povestit Laura Crow.

Femeia a început să leșine după ce a născut primul copil

Femeia a fost perfect sănătoasă până în 2009, când a rămas însărcinată cu primul copil al cuplului. Apoi, din senin, a început să leșine, uneori și de câteva ori în aceeași zi. După numeroase teste medicale, a fost diagnosticată cu sindromul de tahicardie ortostatică în 2011.

„Am început să leșin când eram însărcinată în patru săptămâni. Nu mi se mai întâmplase niciodată! Primul doctor a spus că este doar un sindrom al sarcinii, însă un altul m-a trimis să fac niște teste. Cred că aveam boala de dinainte însă era în stare latentă și a fost declanșate de schimbările provocate de sarcină”, a mai spus femeia.

Sursa: huff.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *