A dat vestea în urmă cu puţin timp! Ce se întâmplă cu VALENTINA PELINEL şi CRISTI BORCEA: „Nu rămâne nici cu ea!”

D’ale vedetelor

Valentina Pelinel suferă foarte tare că iubitul ei, Cristi Borcea nu se simte bine şi că nu este lângă ea. Vedeta a izbucnit în lacrimi după ce a plecat de la spitalul unde este internat fostul acţionar dinamovist.

Cristi Borcea este internat la Spitalul Floreasca, deoarece se confruntă cu probleme cardiace, iar weekendul trecut iubita lui i-a făcut o vizită. Valentina Pelinel este mai fericită ca niciodată de când a devenit oficial iubita lui Cristi Borcea. Fotomodelul nu se mai ascunde şi confirmă faptul că s-a mutat în casa familiei, iar cei doi îndrăgostiţi aşteaptă cu nerăbdare reuniunea, pentru a deveni în sfârşit o familie în adevăratul sens, alături de fiul lor, Milan Cristian.

Carmen Harra a făcut o serie de previziuni sumbre despre viitorul relaţiei Valentinei Pelinel cu Cristi Borcea.
Carmen Harra a făcut o serie de previziuni sumbre despre viitorul relaţiei Valentinei Pelinel cu Cristi Borcea.

Însă, celebra clarvăzătoare Carmen Harra a făcut un anunţ sumbru despre relaţia celor doi: „Eu zic că nu rămâne nici cu ea pentru că situaţia e atât de complicată karmic, toate relaţiile astea karmice, atât de intense şi atât de complicate, nu au o finalitate dacă nu se lucrează. El a lucrat la orice, dar nu la viaţa lui. Nu şi-a purificat, nu şi-a rezolvat lucrurile. Eu zic că în viaţa ei va fi acest bărbat extraordinar care îi va readuce echilibrul de care ea are nevoie. Nu e ceva clar şi nu devine ceva clar. E mai mult iluzie decât realitate. El poate fi îndrăgostit de ea, dar singura problemă este că poate fi îndrăgostit şi de alte femei. E o iluzie, la modul în care crede ea că sunt împreună. Din punctul lui de vedere este doar o prietenie şi nu este o mare relaţie. El nu se ataşează. Sunt bărbaţi care au probleme cu ataşamentul„.

sursa: cancan.ro 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.