Una dintre prietenele Antoniei, printre supravieţuitorii atacului din Las Vegas! Mesajul emoţionant primit de artistă

D’ale vedetelor

Antonia se numără printre primele vedete de la noi care au reacţionat în urma masacrului din Las Vegas. Cântăreaţa a făcut un apel pe internet în care le spunea oamenilor să se roage pentru cei din Las Vegas. La scurt timp după mesajul ei, iubita lui Alex Velea a primit un mesaj de la una dintre prietenele sale, stabilite peste ocean.

Antonia a fost şocată azi când a aflat de atacul armat comis în Las Vegas în timpul unui concert, mai ales că anii copilăriei sale i-a petrecut în Statele Unite. Ea a postat un mesaj în care făcea apel la oameni să se roage pentru vieţile celor afectaţi de masacrul din America. La câteva ore după postarea ei, ea a primit o veste de la o prietenă. Aceasta i-a povestit că a avut norocul să plece din hotel înainte să se dezlănţuie iadul.

„Am fost norocoasă, pentru că am plecat din hotel chiar înainte de incident… Rugaţi-vă pentru toţi” e mesajul pe care l-a scris tânăra la postarea făcută de cântăreaţă. Antonia s-a bucurat pentru că prietena sa a scăpat teafără şi i-a transmis că e foarte norocoasă.

Presa locală a titrat că atacatorul a deschis focul de la balconul camerei sale, aflată în hotelul Mandarlay Bay. Gruparea teroristă Stat Islamic a revendicat atacul armat comis la un festival de muzică din Las Vegas. În urma sângerosului atentat, 50 de oameni au murit, iar alţi peste 400 au fost răniţi.

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.