Uite cum arăta DORIAN POPA la 15 ani, fără muşchi! Sigur n-o să-l recunoşti

D’ale vedetelor

Dorian Popa este unul dintre cei mai râvniţi bărbaţi din showbiz-ul autohton. Bărbatul este foarte apreciat pentru aspectul său fizic, de care are foarte mare grijă, petrecând ore întregi în sala de forţă. Chiar dacă femeile roiesc în jurul lui, Dorian are o relaţie serioasă cu Claudia Iosif, pe care o iubeşte foarte mult.

Actorul a scos din cutia cu amintiri fotografii încă de când se afla pe băncile liceului. Fără muşchi, dar şi fără dantura perfecta pe care o are acum, puţini au fost cei care l-au recunosut.

Faţă de când avea 15 ani, Dorian Popa este transformat total, freza pe care o avea la vremea respectivă îl face de nerecunoscut.

,,Când eram tineri feciori. La 15 ani!’’, a specificat Dorian la descrierea fotografiei.

\"Dorian
Dorian Popa este de nerecunoscut, pe vremea când avea 15 ani.

Chiar dacă nu arăta nici pe aprope cum arată acum, bărbatul a primit zeci de complimente de la fane, dar şi de la fani pentru felul în care se prezenta la acea vârstă.

,,Tot cel mai frumos erai oricum. Cred că toate fetele mureau de tine/ Doamne, cum arată Dorian Popa! Ce schimbare! Nu ai fi zis că ar fi ajuns să arate ATÂT de BINE!/ Ce sexy erai Dorian/ Ce freză cool aveai./ Te-am recunoscut după nas… frumoase amintiri/  Eşti imposibil de recunoscut’’, sunt doar câteva dintre comentariile primite la fotografie.

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *