TÂRGURI DE CADOURI ȘI EVENIMENTE PENTRU ÎNTREAGA FAMILIE, ÎN WEEK-END, LA PALAS

Calcul la rece

Ansamblul Palas a pregătit o agendă bogată de evenimente cu parfum de sărbătoare pentru zilele ce urmează. Timpul petrecut în căutarea cadourilor va fi îmbogățit cu activități pentru cei mici, dar și pentru cei mari.

Pentru cei care au început să aleagă darurile de pus sub brad, în Atriumul Palas Mall s-a instalat Santa`s Train. Târgul propune numeroase sugestii de cadouri, de la bijuterii și accesorii vestimentare, genți, portofele și articole de marochinărie, până la dulciuri, decorațiuni pentru brad, coronițe de Crăciun sau aranjamente tematice. Trenulețul cu daruri va staționa la Palas întreaga lună decembrie.

În plus, de pe 7 decembrie 2018, clienții vor găsi, în diferite zone ale mall-ului, standurile cu sugestii de surprize pentru cei dragi din cadrul Târgului de Cadouri și Decorațiuni Crăciunia. Artizanii lucrului manual și nu numai se întrec în idei originale și unicat. Podoabe handmade, tablouri tematice, accesorii vestimentare și pentru păr, cutii de bijuterii pictate manual, felicitări, aranjamente pentru masa de Crăciun, globuri și decorațiuni pentru brad și multe alte obiecte handmade pot fi cadouri cu personalitate.

Vineri, de la ora 13.00, preșcolarii ieșeni prezintă Festivalul „Iarna pe uliță”. Evenimentul este organizat de Grădinița cu program prelungit nr. 3 Iași, alături de alte instituții de învățământ, și pune în valoare tradițiile și obiceiurile sărbătorilor de iarnă, în interpretarea prichindeilor.

Sâmbătă, de la ora 11.00, copiii sunt invitați la ateliere de muzică susținute de Petran Music School. Vor avea posibilitatea să învețe primii pași în interpretarea la un instrument preferat sau să-și demonstreze talentul. De la ora 17.00, cei prezenți în Palas Mall vor fi încântați cu un concert caritabil de colinde, organizat de Asociația Iubire și Încredere Iași.

Duminică, de la ora 11.00, Atriumul Palas Mall va găzdui concursul național de dans „Winter Festival”. Competiția ritmată va avea mai multe secțiuni: dans modern, dans sportiv, dans popular, dans de caracter, dans clasic, fantezie coregrafică, balet, gimnastică ritmică, street dance etc. La final, cei mai buni dansatori vor fi premiați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *