Şoferul ucigaş din Podu Roş ar putea avea probleme psihice. Claudiu Marian Pașnicu, transferat în arest la Jilava

Iașul sub lupă

Claudiu Marian Paşnicu va fi expertizat psihiatric la Bucureşti în maximum 4 zile, pentru a se afla dacă acesta are sau nu probleme psihice.

Răsturnare de situaţie în dosarul accidentului tragic ce a avut loc în urmă cu o săptămână în cartierul ieşean Podu Roş. Procurorii ieşeni au dispus efectuarea unei expertize psihiatrice în cazul lui Claudiu Marian Paşnicu, existând suspiciuni, spun surse din cadrul anchetei, ca acesta să aibă probleme psihice.

\"\"

Paşnicu a fost transferat la Penitenciarul Jilava în cursul zilei de ieri şi până pe 15 februarie acesta va fi supus unei expertize de specialitate pentru a i se stabili discernământul din timpul producerii accidentului. Până atunci, este de aşteptat ca pe masa anchetatorilor să ajungă şi rezultatele biologice ce vor releva dacă Paşnicu se afla sau nu sub influenţa alcoolului, drogurilor sau altor medicamente. Accidentul produs de Claudiu Paşnicu a avut loc în urmă cu o săptămână, fiind soldat cu decesul soţilor Eugen şi Doina Buzea, angajaţi în administraţia locală din Iaşi. Evenimentul rutier a avut loc în cartierul Podu Roş, la orele prânzului, atunci când Paşnicu, şofer al unui autoturism Audi, a depăşit pe contrasens o coloană de maşini şi a intrat în intersecţia de la baza podului Nicolina, deşi culoarea semaforului pentru maşini era roşie. După ce a ocolit in extremis un pieton ce traversa regulamentar, maşina lui Paşnicu a intrat în lateralul unei Dacii Logan conduse de Doina Buzea, care, de asemenea, circula regulamentar. Atât Doina Buzea, cât şi soţul său au murit pe loc în urma impactului violent. Ulterior accidentului, Claudiu Paşnicu a părăsit locul accidentului, însă s-a prezentat în aceeaşi zi la Poliţie. A fost arestat preventiv, fiind cercetat pentru ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului.

Sursa: ziaruldeiasi.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *