Simulare „o zi la grădiniță” și Târg de Valetine`s Day, la Palas

Iașul sub lupă

Ca în fiecare an, înainte de Valentine`s Day începe căutarea darurilor pentru persoanele dragi. Pe lângă oferta variată pe care o poți descoperi în Palas, ți-am pregătit și un târg unde sărbătorim iubirea. Dacă acasă ai un „mic Cupidon”, poți să îl aduci și pe el, pentru că timp de o zi, în Atrium, au loc ateliere de creație dedicate preșcolarilor.

Vrei să îți surprinzi jumătatea cu un cadou original? În perioada 10 – 14 februarie 2023, în Atriumul Palas, are loc Târgul de Valentine`s Day, unde găsești inspirație pentru cadoul perfect. Bijuterii unicat create manual și cosmetice cu lavandă, realizate din materii prime românești pot deveni darul special pentru aleasa inimii tale. Dacă ești în căutarea cadoului pentru el, poți alege din gama variată din produsele personalizate, pe care expozanții le aduc la Palas. Portofele și curele din piele, produse de îngrijire personală sau bijuterii pentru bărbați pot fi surprizele inedite pentru el.

Dacă vreți să simulați o zi la grădiniță cu cel mic, vă așteptăm în Palas duminică, 12 februarie, în Atrium. O echipă de educatori cu experiență în domeniu vor amenaja mai multe zone creative, printre care: zona de citit, colorat, modelat cu plastilină, zona de relaxare sau cea cu jucării, dar și alte surprize. Ziua de probă la grădiniță începe de la ora 10.00 și va ține până seara, la ora 22.00.

Tot sâmbătă, în Atrium, au loc și clasele demonstrative de aerobic „I love gym”. Antrenamentele vor dura timp de două ore și vor începe de la ora 17.00.  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *