Ședință cu aleși liberali ținută într-un restaurant din Lețcani. Stelian Turcu, un primar pe pofta și gustul colegilor din PNL

Râs cu plâns

Primarul comunei Lețcani, Stelian Turcu, pare a-și fi asigurat poziția de președinte al Ligii Aleșilor Locali PNL din județul Iași. Ingredientul de bază al acestei reușite pare a fi ospitalitatea edilului față de colegii de partid, tradusă în ședințe organizate într-o cârciumă din comună. O spune chiar consilierul județean Ovidiu Pricope, foarte încântat de locația în care liberalii pun la cale viitoarele acțiuni de partid. „Casa Turcu din comuna ieșeană Lețcani, este o gazdă liberală deosebit de importantă. Aici s-au stabilit detaliile în vederea pregătirii Conferinței Județene a Ligii Aleșilor Locali din weekend-ul viitor. Stelian Turcu, este și va fi liderul Aleșilor județului Iași!”, a scris emoționat Pricope pe pagina sa de socializare, strecurând vreo două virgule între subiect și predicat. Evident, să tot faci ședințe la o țuiculiță și niște purceluși la proțap, că doar Turcu plătește!

Pricope (cel cărunt, din stânga, pamflet): Stimați colegi, vă rog să vă expuneți repede punctele de vedere, că la unșpe se închide bucătăria, pardon, ședința!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *