Salonul de înfrumusețare Acutica, un business 100% local, acum în Palas Campus

Calcul la rece

Cea mai mare clădire de birouri din România este și un proiect cu funcțiuni mixte, iar ieșenii găsesc aici, atât cafenele și terase unde se pot relaxa, cât și locații cu servicii necesare zilnic. Una dintre acestea este Acutica, atelierul de înfrumusețare dedicat femeilor și bărbaților, care s-a inaugurat de curând la parterul Palas Campus.

În zona de retail de la Palas Campus inaugurările continuă, iar ieșenii sunt așteptați să descopere mixul de la parterul clădirii din zona Sf Andrei. De curând, Acutica, atelier de înfrumusețare, a deschis cea de-a doua sa locație din Iași, în Palas Campus, unde atât domnii, cât și doamnele beneficiază de servicii de coafor și frizerie. Pe 15 iulie 2023, Acutica va avea evenimentul oficial de inaugurare a noului atelier de înfrumusețare. Angajații Palas Campus sunt așteptați să descopere ofertele personalizate pe care salonul le-a pregătit pentru ei, iar cei doritori de un look nou sunt invitați să facă cunoștință cu echipa și vor avea parte și de surprize speciale. Conceptul salonului din Palas Campus are la bază elemente din natură și minimalismul industrial.

Dacă îți dorești un look nou sau îți dorești să cucerești vara cu o coafură îndrăzneață, profesioniștii de la Acutica te așteaptă cu sfaturi personalizate, în funcție de ce îți dorești și ce te prinde cel mai bine. Descoperă lucrările realizate de specialiștii Acutica, pe site-ul salonului, cât și pe pagina de Facebook și Instagram.

Acutica este un business local, înființat în anul 2009, având, la momentul respectiv, doar doi angajați. De atunci, salonul a evoluat, iar astăzi are peste 20 de specialiști în echipă, dar și Acutica Education Academy, unde sunt susținute cursuri de inițiere și perfecționare.

Palas Campus, cea mai mare clădire de birouri din România, aflată în proximitatea ansamblului Palas, pe strada Sf Andrei, dispune la parter de o zonă de retail, cu servicii mixte accesibile tuturor ieșenilor:

  • Athena – clinică de înfrumusețare
  • Dulcinella – braserie
  • Emerald – centru medical
  • Praxis – laborator de analize
  • Stay Fit Gym – centru de fitness
  • Teo`s Café – cafenea
  • True Fine Coffee – cafenea
  • Tucano  Coffee – cafenea
  • XTime – centru de difuzare de presă

În Palas Campus inaugurările continuă, în curând urmând să se mai deschidă un supermarket, restaurante, dar și alte servicii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *