Poveștile #IuliusGardens în imagini: participă la un concurs de fotografie dedicat și câștigă un iPhone 12 Pro și un workshop cu Sorin Onișor

Calcul la rece

Proiectul „Poveștile #IuliusGardens în imagini” este o invitație adresată tuturor de a privi în jur, de a ne lăsa fermecați de natura din parcurile IULIUS și de a o transpune în fotografii. Astfel, vă provocăm să ne arătați în imagini care este colțul vostru de natură preferat din parcurile Palas Iași, Iulius Parc din Cluj-Napoca și Iulius Gardens din Timișoara. Puteți câștiga premii ce vă vor dezvolta și mai mult abilitățile de narator vizual. Însă, până ieșiți la fotografiat, vă lăsăm să pătrundeți în universul grădinilor IULIUS accesând www.iuliusgardens.ro, platforma dedicată parcurilor din proiectele mixed-use de regenerare urbană.

\"\"
Iulius Gardens din Timișoara

Mereu am fost fascinați de creativitatea fotografiei și de modul în care creează povești uluitoare din simple imagini. Și cum natura din parcurile IULIUS este generoasă nu doar cu cei care caută o oază de liniște în mijlocul orașului, ci și cu fotografii, IULIUS a lansat proiectul „Poveștile #IuliusGardens în imagini”. Astfel, provocăm iubitorii de natură și fotografie să realizeze maximum trei poze, cu telefonul sau aparatul foto, în care să surprindă colțul lor de natură preferat din parcurile Palas Iași, Iulius Gardens Timișoara sau Iulius Parc din Cluj-Napoca. Acestea trebuie postate pe Instagram folosind #IuliusGardens, #iStylero și #PalasIasi, #IuliusTownTimisoara sau #IuliusMallCluj, în funcție de orașul în care este realizată fotografia. Concursul se încheie pe 15 iulie 2021, iar câte o imagine din fiecare grădină, care respectă conceptul competiției și dă dovadă de creativitate și claritate, va fi premiată.

\"\"
Iulius Parc din Cluj-Napoca

Cei trei câștigători vor primi câte un iPhone 12 Pro oferit de partenerul iStyle și vor participa și la un workshop despre fotografie susținut de fotograful Sorin Onișor, cel care va și juriza concursul. Îndrăgostit de satul românesc, Sorin Onișor face magie cu aparatul de fotografiat, surprinde cadre fascinante și este pregătit să împartă cu voi cunoștințele acumulate ca fotograf profesionist.

De asemenea, primele 10 fotografii – inclusiv cele premiate, vor fi expuse în format fizic în această vară în Atrimul Palas Iași, în Iulius Mall Timișoara și în Iulius Mall Cluj-Napoca. Mai multe detalii despre concurs puteți afla pe www.iuliusgardens.ro/concurs/.

Iulius Gardens este o platformă lansată, recent, și reunește sub aceeași umbrelă povestea parcului Palas, a Iulius Parc din Cluj-Napoca și Iulius Gardens din Timișoara, detalii despre flora ce le înfrumusețează, galerii foto impresionante și evenimente pe care acestea le găzduiesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *