Pelerin la mănăstirile liberale din județ. Cătălin Timofciuc, dezamăgit de înfrânarea culinară la care a fost supus în parohia PNL Șcheia

Politică la patru ace

E clar, de când a intrat Cătălin Timofciuc mai adânc în tainele politicii liberale prin ocuparea funcției de consilier județean, lucrurile au început să se schimbe prin partid, mai ales pe partea spirituală. Mereu pozându-se printre icoane, Timofciuc pare conectat la toate cele sfinte. Mai mult, a și inventat o nouă formă de ședință de partid. „La Șcheia, am participat la un mic-dejun cu rugăciune alături de colegi din Partidul Național Liberal”, astfel și-a descris acesta o experiență politico – evlavioasă de dată recentă. Trebuie să recunoaștem, e o premieră în politica bahluiană o astfel de reuniune în care activiștii să mănânce rugăciuni pe pâine cu unt la micul dejun, printre două vorbe despre voturi, asfaltări, rețele de gaze și afișe electorale.

Timofciuc (foto primul din dreapta de pe scaun, pamflet): Nea Titi, hai că acum e micul dejun și te iert de păcatul punerii pe masă a două ochiuri prăjite și un pahar de cola. Dar diseară, la cina cea de taină, bagă și matale vreun miel de-al Domnului, că altfel te răspopesc din partid!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *