Mihaela Rădulescu, surprinsă fără machiaj pe faţă! Cum arată, în realitate, diva

D’ale vedetelor

În ultimii ani, Mihaela Rădulescu şi-a uimit fanii cu apariţiile ei de fiecare dată când a venit în ţară. Mihaela Rădulescu a optat pentru mai multe intervenţii estetice la nivelul chipului de-a lungul timpului.

Vedeta a revenit, luni seara, pe sticlă în calitate de prezentatoare TV a emisiunii ”Uite cine dansează” şi a fost surprinsă de camerele de filmat în timpul pregătirilor, înainte de a fi machiată.

Fanii o văd o femeie fatală, deşi probabil vă gândiţi că sexul masculin este cel care o adoră pe Mihaela, ei bine, şi femeile o văd ca pe un exemplu demn de urmat.

Eşti întruchiparea femeii fatale! Eu te ador de mică! Am crescut şi m-am format cu tine! Te pupăcesc. Mă bucur că te văd cât mai des pe micile ecrane… Pentru că ai ce arpta… ai ce povesti. Te prinde atât de bine!„, i-a comentat o doamnă Mihaelei Rădulescu.

Mihaela Rădulescu trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu Felix Baumgartner şi se declară mulţumită de relaţia ei. Când simte că nu mai este fericită, pleacă, aşa cum a făcut mereu. Vedeta a vorbit despre iubitul ei, dar şi despre sărbătoarea iubirii:,,Nu ştiu care este secretul fericirii, poate să spună cei care trăiesc de o viaţă împreună, eu nu ştiu. Eu mă numar printre cei mai anopoda, când nu sunt fericită, schimb, poate de aia am avut mai multe căsnicii. Nu am de gând să mă schimb, nu sunt adepta maratonului, îmi place suta de metri.

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.