METEO 31 MAI! Vremea va fi mult mai caldă decât în mod obişnuit, maximele ating şi 33 grade Celsius

D’ale vedetelor

Vremea va fi mult mai caldă decât în mod obişnuit la sfârşitul lunii mai, astfel că temperaturile maxime se vor încadra între 24 şi 33 de grade, cu cele mai ridicate valori în vest şi în sud-vest.

Începând din orele după-amiezii, în nordul, centrul şi estul ţării gradul de instabilitate atmosferică va fi în creştere şi vor fi înnorări temporar accentuate, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului şi local averse. Fenomenele vor fi mai intense în a doua parte a zilei în Moldova, iar la începutul nopţii în nordul Dobrogei unde vântul va avea şi aspect de vijelie, pe spaţii mici ploile vor fi torenţiale, înregistrând în timp scurt cantităţi de apă de peste 20 l/mp şi izolat va cădea grindină. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar aversele izolate. Temperaturile minime se vor încadra între 11 şi 20 de grade.

Bucureşti: Vremea va fi deosebit de caldă, cu o maximă a temperaturii aerului de 29…30 de grade. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări mai ales spre seară când va creşte probabilitatea de apariţie a averselor şi descărcărilor electrice. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura minimă va fi de 15…17 grade.

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *