Mădălin Ionescu pleacă de la Kanal D! Anunţul a fost făcut chiar de prezentatorul TV: ”Pentru mine urmează un alt drum!”

D’ale vedetelor

Mădălin Ionescu a decis să plece de la Kanal D! Prezentatorul TV a spus că a luat această decizie în urmă cu o lună şi că s-a decis să se dedice în totalitate fiicei sale, Petra.

Mădălin Ionescu a decis să pună pe ”HOLD” colaborarea cu Kanal D. Prezentatorul TV a anunţat că se retrage din televiziune, cel puţin pentru o perioadă, pentru a se dedica fetiţei sale, Petra. Acesta a precizat că nu exclude o revenire pe sticlă, însă că momentan are alte planuri de viitor.

”Dragi prieteni, in urma cu aproximativ o luna am anunţat managementul Kanal D ca pentru mine urmează, fie si temporar, un alt drum! Voi pleca in concediu incepand din 10 iunie,  putin mai devreme decat colegii mei, pentru ca vreau ca in aceasta perioada sa ma dedic cu totul familiei. Nu e usor sa cresti trei copii, iar Cristina are nevoie de sprijinul meu total pentru a o ingriji, in cele mai bune conditii, si pe Petra. Dupa o perioada de cateva luni sau poate mai mult imi voi relua din plin activitatea profesionala din domeniu! Pentru toate reusitele uluitoare de pana acum, care au consacrat  <WOWBiz> ca lider al emisiunilor de seara, ii mulţumesc publicului meu extraordinar si echipei! Mulţumesc, de asemenea, conducerii Kanal D pentru colaborarea fructuoasa din aceşti ani! P.S. Practic …editia de maine (8 Iunie ) va fi ultima cu mine in calitate de prezentator Wowbiz !

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *