Lucian Dan Teodorovici, pregătindu-se pentru o nouă premieră editorială

D’ale vedetelor

Pauza pandemică îi aduce scriitorului Lucian Dan Teodorovici o nouă producție literară care se anunță de succes. Inspirat de picturile lui Felix Aftene, Teodorovici este pe cale să scoată pe piață o carte atipică. „Va fi o frumusețe de carte-obiect, iar proiectul nostru e unul inedit în România: un volum de ficțiune, aș spune chiar un roman, ale cărui capitole pornesc, fiecare în parte, de la câte o lucrare a lui Felix dintr-o foarte frumoasă serie de 16 (realizată special pentru acest proiect). Deocamdată, titlul cărții este «Mustața lui Dalí și alte culori», dar l-am schimbat de atâtea ori până acum, încât nu garantez că e și titlul sub care va apărea\”, a anunțat Teodorovici pe contul său de Facebook. 
După toate probabilitățile, cartea va ieși de sub tipar la mijlocul lunii octombrie, poate chiar cu ocazia unei noi ediții FILIT.

Teodorovici (foto, pamflet): De la mustățile motanului Silvestru, eroul celei mai recente cărți scrise de mine, la Mustățile lui Dali, noul meu proiect, n-a fost decât un singur pas de foarfecă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *