Lavinia Pârva, iubita lui Ștefan Bănică: „Sunt pregătită să devin mamă”

D’ale vedetelor

Lavinia Pârva (33 de ani) încheie un an reuşit din toate punctele de vedere. În septembrie s-a căsătorit cu Ştefan Bănică, recent a lansat o piesă superbă, de Crăciun, urmează pregătirile pentru concertele de Revelion, dar cel mai important este faptul că solista îşi doreşte să devină mamă. Ea a acordat un interviu reporterilor Click.

Click!: Ai lansat o melodie care se numeşte „E sărbătoare, e Crăciun”. Cât ai filmat pentru acest videoclip?
Lavinia Pârva: Da, este o piesă compusă de mine, la care ţin foarte mult. Am filmat câteva ore la munte, unde am îngheţat de frig, dar au ieşit nişte cadre drăguţe. Apoi am hotărât să filmăm şi unde mă simt eu cel mai confortabil, adică acasă, alaturi de unul dintre căţeluşii noştri.

În cât timp ai compus piesa?
Nu mi-a luat foarte mult timp, a venit natural, odată cu spiritul Sărbătorilor. Este, cred, perioada din an care îmi place cel mai mult, care îmi dă o stare bună şi iată că şi inspiraţie.

Ce înseamnă pentru tine luna decembrie?
Luna decembrie pentru mine înseamnă concerte, deci muncesc. Dar este o muncă placută. Înseamnă familie, prieteni, cadouri şi bună dispoziţie.

Ce îţi doreai când erai mica să-ţi aducă Moş Nicolae şi Mos Crăciun?
Mă bucuram pentru orice cadou, dar evident că îmi doream să am cât mai multe păpuşi, ca orice fetiţă.

Ţi s-au îndeplinit visele din copilărie?
Da şi chiar mai multe. Important este să crezi în şansa ta, să fii serios, ambiţios, perseverent şi cu siguranţă totul îţi va ieşi aşa cum ţi-ai propus. La mine, aşa a fost.

Cum a fost anul 2017 pentru tine?
A fost un an frumos, cu proiecte frumoase. Am lansat două piese noi, am proiectul cu trupa, care merge foarte bine şi am şcoala-studio de dezvoltare artistică pentru copii New Talents, un loc în care copiii învaţă multe lucruri utile. A fost un an bun!

Te-ai gândit să lansezi o piesă cu soţul tău, Ştefan Bănică?
Cu siguranta, ne-am gândit şi la acest lucru, însă atunci când se va naşte acea piesă, pe care să o simţim «a noastră», o piesă care să ne reprezinte, o să existe şi acest duet.

Predai pentru o şcoală de copii şi eşti mereu înconjurată de micuţi. Pe când vei avea o piesă cu elevii tăi?Noi am mai lucrat împreună, chiar avem o piesă de Crăciun. Îmi place să îi implic pe copiii de la New Talents, în proiecte care să îi avantajeze şi din care capătă experienţă.

Ştefan are doi copii, Ştefan şi Violeta, şi am vrea să ştim cum te întelegi cu ei. Cântă şi ei, sunt talentaţi?
Amândoi sunt talentaţi şi ne înţelegem foarte bine, suntem prieteni. Fiecare are talentul său aparte, sunt nişte copii minunaţi.

Tu îţi doreşti copii?
Îmi doresc să devin mamă atunci când Dumnezeu va vrea să se întâmple asta. Eu sunt pregatită.

Unde vei cânta de Revelion?
Voi avea concerte în Bucureşti şi împrejurimi, deja facem repetiţii pentru noaptea dintre ani, care este mereu aglomerată, dar foarte frumoasă.

(sursa: Click)

S-au căsătorit în secret în luna septembrie
I s-a schimbat viaţa la 180 de grade de când a devenit iubita lui Ştefan Bănică, iar acum, după şase ani de relaţie, Lavinia Pârva are verigheta pe deget. N-am văzut-o mireasă, căci nunta a avut loc în secret, în septembrie, în Bulgaria, invitaţii fiind aduşi acolo sub pretextul că solistul îşi serbează ziua de naştere (n.r. pe 18 octombrie a împlinit 50 de ani). Petrecerea de nuntă a fost extrem de reuşită, susţin surse din apropierea familiei, mai ales pentru invitaţii care au fost cu atenţie selectaţi pentru evenimentul care s-a vrut intim şi….secret! “Lavinia mi-a adus linişte, echilibru şi este foarte frumos ce se întâmplă. Ne-am căsătorit, este un lucru normal, nu cred că trebuie făcut cu surle şi trâmbiţe, nu este genul nostru. S-a întâmplat într-un loc mai îndepărtat, i-am avut aproape pe prietenii noştri. Lucrurile importante trebuie trăite şi păstrate în intimitate pentru a te simţi bine, nu să fie un stres permanent”, a declarat Ştefan Bănică la “Dincolo de aparenţe” (Antena Stars).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *