KOSAROM FINE STORE ȘI PLĂCINTELE DOMNEȘTI, NOILE ATRACȚII PENTRU POFTICIOȘI, DIN PALAS

Calcul la rece

Galeria din Palas Mall dedicată produselor locale și serviciilor s-a diversificat cu două noi locații, care propun gusturi apetisante. Kosarom își întâmpină clienții cu un concept Fine Store, care propune o varietate de produse de carmangerie, dar și preparate tradiționale și delicii. Tot gustul desăvârșit este și specialitatea locației Plăcintele Domnești, unde prăjituri apetisante și plăcinte savuroase, din ingrediente naturale, îți fac cu ochiul din vitrină.

Pentru că este important să suținem inițiativele autohtone, în Palas Mall, clienţii au la dispoziţie o zonă de retail unde găsesc magazine ale antreprenorilor locali, care le propun delicii tradiționale și nu numai.Gurmanziipot alege preparate similare cu cele din cămara bunicii, dulciuri de casă, care să le răsfețe simțurile, produse apicole de o calitate excepțională sau carne proaspătă, care asigură reușita oricărui bucătar.

Recent,locațiilor existente li s-a adăugat Kosarom Fine Store, un nou concept al cunoscutului producător de carne, ce a inaugurat primul magazin de acest tip din Iași. Situat la nivelul -2 al galeriei Auchan, magazinul le propune clienților produse de carmangerie și brânzeturi premium, mezeluri savuroase, carne de pui, porc sau vită proaspătă și vinuri de cea mai bună calitate. De asemenea, noul magazin prezintă cel mai recent concept Kosarom de design, cu o estetică modernă, minimalistă, simplă și cu finisaje din lemn.

\"\"

Pentru amatorii de preparate de patiserie, propunerile vin cu arome „domnești”. Aceștia se pot bucura de cele mai gustoase preparate, la Plăcintele Domnești. Situată la nivelul -1 al galeriei Auchan, plăcintăria îi îmbie pe pofticioși cu produse delicioase, dulci sau sărate, cozonaci și prăjituri pregătite cu iscusință din cele mai proaspete ingrediente naturale. Este locul în care „domnesc” plăcintele tradiționale moldovenești, ca la bunica acasă, care te răsfață cu inconfundabilul gust al copilăriei.

Vino să descoperi preparatele producătorilor locali, la Palas Mall!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *