Jean de la Craiova, profund afectat de vestea că Denisa Manelista este grav bolnavă. Ce a spus artistul

D’ale vedetelor

După Nicolae Guţă, şi interpretul Jean de la Craiova a fost profund afectat de vestea că Denisa Manelista suferă de o afecţiune deosebit de gravă

Denisa Manelista a descoperit recent că suferă de aceeaşi boală de care a murit regretata Ileana Ciuculete. Unul din partenerii săi de scenă, Jean de la Craiova, a fost profund afectat de această veste. „Doamne fereşte! Nu îmi găsesc cuvintele. Această veste a picat ca un fulger. Chiar nu ştiu ce să zic. Nu este bine pentru nimeni”, a spus Jean de la Craiova, într-o emisiune TV.

Denisa Răducu, celebră în România sub numele de Denisa Manelista, pare să fie într-o situaţie extrem de delicată. Mai exact, ne-au dezvăluit surse din apropierea cântăreţei care a făcut, de-a lungul timpului, furori cu frumuseţea şi cu talentul ei, suferă de o boală extrem de gravă, o boală care, încet-încet, o macină. Mai exact, pare-se, ea are probleme medicale asemănătoare cu cele avute de Ileana Ciuculete. Nicolae Guţă a aflat vestea de la vărul manelistei, care este şi impresarul ei şi a spus că nu poate dori asta nici măcar duşmanilor. Nu îi vine să creadă că o fată aşa talentată ca ea este foarte bolnavă şi a fost dărămat când a aflat. Manelistul a mai spus că Denisa a fost la mai mulţi medici şi toţi i-au pus acelaşi diagnostic, nu se mai poate face nimic pentru ea.

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *