ANDREEA MARIN a făcut anunţul, este o femeie liberă! „Am divorţat”

D’ale vedetelor

Andreea Marin a divorţat astăzi de turcul Tuncay. Judecătoria Buftea a decis desfacerea căsătoriei dintre Andreea Marin şi Tuncay, iar acum „Zâna” şi fostul ei soţ sunt două persoane libere.

UPDATE „Am divorţat”, a anunţat Andreea Marin, după plecarea de la Judecătoria Buftea (vezi mai multe imagini pe ciao.ro).

Divorţul de Tuncay Ozturc pare că-i prieşte de minune Andreei Marin. Bruneta este într-o formă de zile mari, iar asta se vede cu ochiul liber. Andreea Marin a „fugit” într-o mini vacanţă, cu doar câteva zile înainte de începerea show-ului „Uite cine dansează”, acolo unde va juriza. ( Vezi mai multe detalii AICI )

CANCAN.ro, site-ul nr 1 din România, a filmat-o pe frumoasa vedetă în aeroport, întorcându-se din Tel Aviv, acolo unde a petrecut câteva zile de vis. Andreea Marin şi Tuncay Ozturk se vor întâlni, astăzi, pentru prima oară de când au decis să se separe. Dacă la primul termen al divorţului doar Andreea a ajuns în faţa judecătorilor, cei doi soţi vor trebui să se prezinte la judecătoria Buftea însoţiţi de martori.

Ambiţioasă din fire, Andreea şi-a propus să dea jos câteva kilograme şi a reuşit acest lucru, cu ajutorul unei alimentaţii sănătoase, dar şi cu mult sport.

Andreea Marin a făcut mult sport şi afişează o siluetă de invidiat.
Andreea Marin a făcut mult sport şi afişează o siluetă de invidiat.

Andreea Marin este genul de persoană care prin oricâte greutăți ar trece ştie mereu să le facă faţă cu brio şi să nu îşi piardă demnitatea. Cu toate că recent a trecut prin cel de-al treilea divorț, a reușit să îşi seteze noi priorități şi să facă tot posibilul să îşi aloce mai mult timp ei şi Violetei (9 ani), fetită pe care o are împreună cu Ştefan Bănică.

sursa cancan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.