În acest weekend, vino la Palas să descoperi noi oportunități de carieră și să te bucuri de produsele tradiționale!

Calcul la rece

Weekendul acesta ai la dispoziție o multitudine de activități interesante la Palas. Astfel, în zilele de 15 și 16 octombrie 2021, vino în Atrium pentru a descoperi sutele de oportunități profesionale de la Târgul de Cariere! După ce ai aplicat pentru job-ul tău de vis, poți să treci pe la standurile aflate pe esplanada de la intrarea principală din Palas Mall, pentru a te bucura de produsele de sezon aduse de producătorii tradiționali.

Oamenii își petrec cea mai mare parte a timpului la locul de muncă, motiv pentru care, acesta trebuie să fie unul care să îi mulțumească atât pe plan profesional, cât și personal. Dacă și tu îți dorești un astfel de job, vino pe 15 și 16 octombrie 2021, la Palas, pentru a descoperi noi oportunități de angajare! Companii precum Michelin, AMD, Vitesco Technologies, IULIUS, HCL Technologies, dar și alți angajatori de top te așteaptă în intervalul orar 10:00 – 18:00, în Atriumul Palas. Ținând cont de condițiile actuale, evenimentul are loc și în format online, iar începând cu ora 11:30, reprezentanții firmelor vor prezenta cele mai interesante oferte în Live Stream-ul disponibil pe site-ul oficial, dar și pe paginile de YouTube, Facebook și LinkedIn ale organizatorului. În cadrul evenimentului fizic, aplicarea va fi eficientizată prin intermediul aplicației eJobs. Tot ce trebuie să faci este să vii la standuri cu aplicația instalată, intri în meniul „Generează QR code – Târgul de Cariere” și să îl prezinți reprezentanților pentru a fi scanat.

Din moment ce jobul nu mai reprezintă un stres, te poți relaxa cu preparate alese care îți vor aminti de copilărie. Până duminică, 17 octombrie 2021, pe esplanada de la intrarea principală în Palas Mall dinspre Palatul Culturii, poți vizita în continuare standurile producătorilor tradiționali. Așadar, ești invitat să savurezi de la cozonacii pufoși, până la mustul proaspăt, castanele coapte și să achiziționezi produsele meșterilor populari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *