În acest weekend, Târgul de Artă și Antichități te așteaptă la Palas cu o nouă călătorie în timp și cu veritabile mărturii ale trecutului

Calcul la rece

Obiecte de mobilier elegante, colecții de orologerie, tablouri, monede, argintărie, bijuterii, viniluri și multe alte piese unice așteaptă să fie descoperite cu ocazia primei ediții din acest an a Târgului de Artă și Antichități. La Palas, căutătorii de frumos vor avea parte de o nouă călătorie în timp, de-a lungul a mai multor secole încărcate de atmosfera boemă a istoriei.

În perioada 27 – 29 ianuarie 2023, Târgul de Artă și Antichități reunește în Atriumul Palas 30 de expozanți, care te întâmpină cu o varietate de piese de colecție, obiecte valoroase de mobilier, lucruri care spun povestea epocii în care au fost create, porțelanuri, lucrări de artă, cărți și multe altele. Târgul de Artă și Antichități se organizează de un deceniu în Palas și este un eveniment de referință în domeniu. Acesta reunește la Iași colecționari profesioniști și exploratori ocazionali, în fiecare final de lună.

Poți găsi, de asemenea, autentice mărturii ale trecutului cum sunt instrumentele vechi de muzică mecanică, tapiseriile elaborate și elementele de numismatică. Dacă te afli în căutarea unor bijuterii vintage sau îți dorești piese decorative care să personalizeze spațiul în care locuiești, fii sigur că standurile nu vor putea fi ocolite, iar tu vei rămâne cu impresia că ai pășit într-un veritabil muzeu.

Târgul, organizat de Bucovinart, este o destinație obligatorie pentru cei care vor să afle de la colecționarii dedicați povestea din spatele fiecărui exponat și să descopere universul fascinant al vremurilor de mult apuse. Fiecare obiect poate fi integrat în decorul chic al casei sau poate fi oferit în dar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *