Imagini emoţionante cu Radu Vâlcan şi fiul său. Au lăsat-o pe Adela acasă, iar ei…

D’ale vedetelor

Radu Vâlcan este un tătic extrem de fericit pentru că băieţelul său, Alexandru, creşte ca din apă. Actorul s-a fotografiat cu fiul său, foarte mândru de ipostaza în care se află!

Radu Vâlcan a profitat de vremea superbă de afară şi l-a scos pe fiul său în vârstă de zece luni, Alexandru, la plimbare. Actorul nu a pierdut ocazia să le împărtăşească şi prietenilor săi virtuali bucuria de a fi părinte şi a publicat mai multe fotografii pe reţelele de socializare.

Radu Vâlcan şi-a scos băieţelul la plimbare
Radu Vâlcan şi-a scos băieţelul la plimbare

A urmat o adevărată avalanşă de felicitări şi urări de bine care sigur i-au făcut ziua mai frumoasă. În timp ce Radu Vâlcan îşi plimba fiul, Adela Popescu vedea de gospodărie, ca o mămică model.

Aşa arătau Radu Vâlcan şi Adela Popescu, la începutul relaţiei lor
Aşa arătau Radu Vâlcan şi Adela Popescu, la începutul relaţiei lor

Plimbarea cu Alexandru s-a dovedit pentru Radu şi un bun prilej de a-şi aduce aminte de frumoasa poveste de dragoste pe care o trăieşte cu mama lui. Actorul de telenovele a postat şi o fotografie cu Adela Popescu, de la începutul relaţiei lor, reuşind şi de această dată să provoace simpatia fanilor. ”Poza este din prima vacantă împreună, acum vreo şapte ani! O poză alb-negru, dar un început ce ne-a colorat viaţa! Te iubesc!” a scris Radu, emoţionat, în dreptul fotografiei.

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.