HOROSCOP 8 IULIE. Scorpionii trebuie să-şi pună în aplicare ideile la locul de muncă!

D’ale vedetelor

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti.

Berbec – Există un moment potrivit pentru orice lucru pe care îţi doreşti să îl faci, aşa că nu fi nerăbdător, ci aşteaptă ca totul să îşi umeze cursul firesc. Este important să nu forţezi nimic, să nu sari etape necesare şi să urmăreşti toate detaliile. În privinţa relaţiilor, traversezi o perioadă armonioasă, în care iubirea pentru persoana de lângă tine capătă profunzime, intensitate şi se maturizează.

Taur – Venus, planeta ce te guvernează, traversează zodia Gemenilor, aspect astral care îţi insuflă o mai mare dorinţă de a comunica, de a socializa, de a fi în mijlocul oamenilor. Este recomandat să foloseşti această energie pentru a învăţa lucruri noi, pentru a mărturisi ceea ce gândeşti şi simţi sau pentru a scrie în cazul în care ai această înclinaţie, mai ales că vei fi mult mai inspirat şi vei avea multe idei interesante.

Gemeni – Planeta frumuseţii, a atractivităţii, dar şi a iubirii traversează semnul tău astral, ca atare eşti mult mai axat pe felul în care arăţi, eşti mult mai şarmant şi poţi atrage privirile celor din jur. Dacă eşti singur, în această perioadă ai putea să cunoşti pe cineva şi să te îndrăgosteşti sau ai putea cuceri acea persoană care îţi place. Dacă ai deja pe cineva alături, acum ai putea reînvia flacăra pasiunii şi ai putea petrece momente minunate în doi.

Rac – Astăzi eşti mai serios, îţi doreşti să duci la bun sfârşit acele angajamente pe care ţi le-ai asumat, eşti mult mai cerebral şi realist, iar dacă cineva îţi cere sfatul, îi vei răspunde cu înţelepciune. Deoarece Luna se află în casa relaţiilor, fă-ţi din acestea o prioritate şi petrece mai mult timp alături de persoanele importante din viaţa ta. Totodată, acolo unde există tensiuni, cu puţin efort poţi aduce liniştea şi armonia.

Leu – Mercur, planeta gândirii şi a comunicării, traversează semnul tău zodiacal, ceea ce îţi insuflă o mai mare dorinţă de socializare cu cei din jur, abilitatea de a te exprima, de a negocia, de a fi pe fază la răspunsurile pe care trebuie să le dai, de a găsi soluţii ingenioase la situaţiile cu care te confrunţi. Foloseşte-te de această energie într-un scop constructiv şi oferă-i o notă cât mai pozitivă.

Fecioară – Este posibil ca în următoarea perioadă de viaţă să fii mult mai axat pe latura ta interioară, să meditezi la situaţii trecute şi la experienţele prin care ai trecut şi, ca atare, să iei unele decizii sau să ai unele revelaţii importante. Nu reprima ceea ce simţi, ci exteriorizează sau concretizează concluziile la care ai ajuns. Odată încheiat acest proces, te vei simţi eliberat şi dornic pentru un nou început.

Balanţă – Planeta ce te guvernează, Venus, se află în casa cunoaşterii, a studiilor de nivel înalt, dar şi a filosofiei de viaţă, ceea ce se poate traduce printr-o perioadă în care eşti mai dornic de elevare, de progres la nivel intelectual, de înglobare a unor noi concepte şi viziuni. În acelaşi timp, este momentul ideal pentru o vacanţă, pentru a călători sau pentru a planifica o deplasare într-o ţară pe care îţi doreşti să o vizitezi.

Scorpion – Este indicat ca în următoarea perioadă să iei cuvântul la locul de muncă, să îţi pui în practică ideile, să spui ceea ce gândeşti sau, dacă este cazul, să negociezi. Este probabil ca abilitatea de a comunica să fie mai apreciată, să fii ascultat şi apreciat, iar viziunea ta să fie bine primită. În acelaşi timp, este posibil să ai parte de multe informaţii noi, să înveţi lucruri practice şi să înglobezi mai multe puncte de vedere.

Săgetător – Venus, planeta iubirii, activează însăşi casa relaţiilor, aspect benefic pentru sufletul tău. Dacă eşti singur, este perioada oportună pentru a te îndrăgosti şi pentru a cunoaşte pe cineva. Dacă eşti deja într-o relaţie, acum ai putea spune da în faţa schimbării, ai putea face un pas înainte şi ai putea urca la un nivel superior relaţia voastră. Fiind deja într-o căsătorie, această perioadă este benefică pentru a vă reinventa.

Capricorn – Luna plină de astăzi se formează în semnul tău zodiacal, ceea ce îţi insuflă o energie foarte puternică. Este posibil să ai unele stări pe care nu le înţelegi, să fii mai emotiv, atitudinea să fie schimbătoare, reacţiile tale să fie exagerate sau să nu poţi controla ceea ce simţi. Totuşi, exprimă-te, lasă-te liber să manifeşti ceea ce ţi se întâmplă şi detaşează-te faţă de situaţiile din exterior.

Vărsător – Luna plină se formează pe axa sănătăţii, ca atare fii atent la reacţiile şi semnalele pe care ţi le dă corpul, ascultă-l, nu face excese şi ai grijă de tine. Este un moment bun pentru a conştientiza emoţiile somatizate, pentru a te elibera de ele şi pentru a te purifica energetic. Totodată, în planul material, fii pe fază la responsabilităţile pe care ţi le-ai asumat şi nu le da cu piciorul.

Peşti – Este important să te axezi pe treburile domestice, să ai grijă de căminul tău şi de relaţia cu cei apropiaţi. Este o perioadă bună pentru a te debarasa de ceea ce nu îţi mai trebuie, pentru a face curăţenie, pentru a repara, a înfrumuseţa sau chiar pentru a te muta într-un loc mai plăcut, mai mare sau mai confortabil. Fii pe fază la oportunităţile care îţi ies în cale şi dă-le curs!

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.