Concluziile legiştilor după autopsia lui Vasile Turcu. Moartea a fost…

D’ale vedetelor

Medicii legişti au încheiat autopsia fostului acţionar al echipei Dinamo, Vasile Turcu şi le-au prezentat concluziile anchetatorilor. Moartea a fost violentă, au conchis specialiştii, după examenul şi analizele clasice în aceste situaţii.

Autopsierea cadavrului a fost realizată vineri, de către o echipă de legiști de la INML ”Mina Minovici” din Capitală. Un raport preliminar a ajuns pe masa procurorilor care anchetează decesul lui Vasile Turcu, în care se arată că ”Moartea a fost violenta în urma unei asfixii mecanice prin spânzurare. La diagnostic a fost trecut Insuficienţă cardio.respiratorie acuta cu asfixie, făra alte semne de violenţă”

Fostul acţionar al echipei Dinamo Bucureşti, omul de afaceri Vasile Turcu, a murit, în noaptea de miercuri spre joi, la Spitalul de Urgenţă Floreasca, unde fusese internat săptămâna trecută în urma unei tentative de sucid, El a decedat în jurul orei 2.00. Vasile Turcu, în vârstă de 62 de ani, a ajuns pe 1 martie la Spitalul de Urgenţă Floreasca în stare gravă, după o tentativă de sinucidere ce a avut loc în locuinţa sa din Bucureşti. În urma tentativei de suicid a fost deschis un dosar la Parchetul Capitalei, fiind audiate mai multe persoane apropiate acestuia. Vasile Turcu a fost un om de afaceri care deţine grupul de firme Romconstruct, iar în 2013, conform Top 300 Capital, avea o avere de 30 de milioane de euro. În 2001, Vasile Turcu s-a implicat ca finanţator la Dinamo, mai întâi la secţia de handbal a clubului, iar din 2004 a devenit acţionar la echipa de fotbal, retrăgându-se în 2011.

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.