GNC LIVE WELL – Vitamine și suplimente nutritive create conform celor mai înalte standarde. EXPERTIZĂ. INOVAȚIE. CALITATE din 1935

Calcul la rece

Palas continuă să își diversifice mixul de magazine, astfel încât ieșenii să se bucure de produse de calitate, dar și de o paletă diversificată de retaileri.

GNC LIVE WELL a inaugurat, în Palas, cea de-a zecea locație din România şi prima din nord-est-ul României. Noul magazin se află în Atriumul Palas Mall, lângă Telekom şi oferă discount de 10% la toate produsele GNC, până pe 31 decembrie 2021.

GNC LIVE WELL este o companie originară din Statele Unite ale Americii și aduce, în premieră regională, produse din game precum: vitamine şi suplimente, proteine și fitness, controlul greutății, plante și superalimente, digestie și detoxifiere, dar și îngrijire personală.

Cu peste 85 de ani experiență în domeniu, noua locație din Palas propune o gamă diversificată, dezvoltată de experţi în nutriţie, de medici de renume mondial ce susțin crearea și dezvoltarea de produse. Aici vei regăsi: multivitamine pentru bărbaţi, femei şi copii, acizi graşi şi omega, antioxidanţi, produse pentru sănătatea articulaţiilor, a sistemului nervos, a celui cardiovascular şi pentru imunitate. GNC stabilește cele mai înalte standarde în industria suplimentelor nutritive prin inovație, veridicitate și calitatea produselor, pentru obținerea celor mai bune rezultate și implementează până la 150 de teste de calitate pentru un singur produs, astfel încât să asigure puritate excepțională, fapt ce depășește standardele industriei.

Împătimiţii de sport sau cei care practică fitness-ul au la dispoziţie o varietate de suplimente utile înainte, în timpul sau după sesiunile de mişcare, dar şi aminoacizi, prăjituri şi batoane proteice, băuturi energizante, electroliţi şi alte formule pentru anduranţă.

Gama pentru copii include prebiotice şi probiotice, multivitamine, acizi graşi cu Omega-3 şi multe altele.

Silimarina, turmericul, merişorul, uleiul de cocos, rădăcina de sfeclă, seminţele de in, concentratul de cireşe negre, spirulina, clorofilă triplă cu fitonutrienţi sunt considerate superalimente, cu multiple beneficii pentru un corp sănătos, pe care le găseşti în magazinul din Palas Mall.

Cei care doresc să includă în dieta lor zilnică mai mult colagen, au la dispoziţie, în GNC LIVE WELL, opţiuni diverse, de la branduri recunoscute, îmbogăţite cu vitamine, cu sau fără arome. Nu lipsesc produsele şi suplimentele pentru frumuseţea pielii, unghiilor şi părului, special create pentru cerinţele fiecărei persoane.

Vino în Palas și descoperă gama de suplimente GNC LIVE WELL care au cucerit întreg mapamondul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *