GALERIE FOTO: Momente de respiro acompaniate de nuanțele arămii ale naturii, în parcul Palas

Reflector

Zilele de toamnă au cuprins în atmosfera lor orașul, dar și parcul Palas, ce oferă un peisaj magic și care trezește în oameni o sensibilitate ce a stat parcă ascunsă întreaga vară. Explozia de nuanțe arămii și lumina aurie a soarelui îndeamnă la relaxare, la plimbări lungi care îți permit să te conectezi cu natura și îți încântă ochii și simțurile cu cele mai frumoase experiențe vizuale. Pe lângă spectacolul naturii, te poți bucura și de timp liber la terasele cafenelelor tematice cu priveliște spre Palatul Culturii, iar cei mici se pot distra în aer liber.

Nuanțele roșiatice și aurii ale frunzelor au îmbrăcat parcul Palas într-o ambianță de poveste.  Vremea te încurajează la o plimbare pe aleile de promenadă, fie alături de persoana dragă ție, fie împreună cu prietenii. Poveștile voastre vor fi acompaniate de muzica ambientală și de peisajul oferit de tei, cedri, fagi, arțari, stejari, brazi, pini și duzi ornamentali, care și-au schimbat culorile vibrante cu cele melancolice.

Totodată, copacii indeciși dacă în verde, galben sau roșu le stă cel mai bine pun și mai mult în valoare panorama impresionantă a Palatului Culturii și creează cadrul perfect pentru poze creative și pentru o pauză de la grijile cotidiene.

Însă, relaxarea și plimbările din parc pot fi armonios împletite și cu o experiență culinară internațională, propusă de numeroasele terase din parc ori alături de o cafea caldă sau un ceai aromat și cartea preferată. Și pentru că sezonul rece îți oferă posibilitatea să experimentezi cu diverse ținute, ai toate motivele să-ți actualizezi wishlist-ul cu cele mai frumoase articole: rochii, bluze, fuste, pantaloni, sacouri și jachete. Magazinele din Palas te întâmpină cu articole de îmbrăcăminte în trend, încălțăminte, produse de îngrijire, accesorii și tot ce ai nevoie pentru un look impecabil. Programul provizoriu al mall-ului, în această perioadă, este 10.00 – 21.00, de luni până duminică, inclusiv.  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *