Flash Cash! Weekend cu premii la cumpărături, la Palas

Iașul sub lupă

Fie că alegi să-ți reînnoiești garderoba cu ținute potrivite sezonului rece, fie că ești pasionat de accesorii, lectură, make-up sau pur și simplu iubești cumpărăturile, la Palas ai parte de sesiuni de shopping reușite și premii. Vezi pe www.palasmall.ro ce surprize ți-am pregătit!

\"\"

Iubești toamna și ținutele potrivite sezonului rece? Vei fi încântat să descoperi colecțiile pregătite de brandurile din Palas. Dacă vrei să fii în trend poți alege articole vestimentare îndrăznețe cu animal print sau piese în culori nude pe care să le combini cu tonuri cromatice contrastante, bijuterii strălucitoare, eșarfe supradimensionate și genți cu forme neașteptate. Include în itinerariul tău și magazinele de încălțăminte și vei avea o ținută ce va fi apreciată de cei din jur. Cu diverse propuneri vin și magazinele de bijuterii, cele cu accesorii și produse de îngrijire, parfumeriile, librăriile, dar și magazinele de home&deco, iar Palas te întâmpină cu premii, pentru și mai mult shopping.

Astfel, dacă vii în perioada 6 – 8 noiembrie 2020, la centrul de premiere din zona Guess, cu un bon sau mai multe bonuri fiscale pentru cumpărături de minimum 300 de lei din magazinele Palas, primești instant un cec cadou în valoare de 50 de lei. Cu cât cumperi mai mult, cu atât premiul oferit este mai mare! Așa că dacă ai achiziționat produse de minimum 1.000 de lei, primești un cec cadou de 100 de lei. Regulamentul campaniei poate fi consultat pe www.palasmall.ro.

Pasiunea pentru fashion și cumpărături îți aduce premii la Palas!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *