Firicel din „Las Fierbinţi”, în vizorul DIICOT. A fost prins cu droguri în Vama Veche!

D’ale vedetelor

Actorul Toma Cuzin, interpretul celebrului Firicel în show-ul de televiziune „Las Fierbinţi”, a fost în vizorul DIICOT, el fiind în urmă cu zece ani prins cu droguri în Vama Veche, informează DC News.

Se pare că problemele lui Toma Cuzin în acest caz ar fi aproape de sfârşit, având în vedere că Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) a trimis o cerere de confirmare a renunţării urmăririi penale a actorului.

„În urma raziilor efectuate în noaptea de sâmbătă spre duminică, în staţiunile de pe litoral, lucrătorii BCCO au prins în flagrant opt turişti care aveau asupra lor stupefiante pentru consumul propriu, printre ei numărându-se şi un actor al Media Pro Pictures. Este vorba despre Cuzin Toma, în vârstă de 30 de ani, din Bucureşti, care deţinea împreună cu A.M.D., o studentă în vârstă de 22 de ani, trei grame de haşiş şi un gram de marijuana procurate de la un traficant din Capitală. Cei doi au fost surprinşi de oamenii legii în jurul orelor 4.00, în zona clubului Expirat, din staţiunea Vama Veche”, scria pe 15 august 2007, ziarul Telegraf.

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.